Рим - жријеб: Ноле и Рафа ове, па и сљедеће суботе?!

"Костур" мастерс турнира у Риму умногоме је сличан мадридском. . .

Тенис 13.05.2017 | 16:15
Рим - жријеб: Ноле и Рафа ове, па и сљедеће суботе?!
Само што се у недељу заврши турнир мастерс серије у Мадриду, почеће подједнако велико такмичење у Риму - за најбоље тенисере генерална проба пред Ролан Гарос.

За Новака Ђоковића би Мадрид и Рим ове године могли да буду веома, веома слични, јер му је жреб за противника у четвртфиналу поново наменио Кеија Нишикорија, а у полуфиналу - Рафаела Надала.

Подсећамо да му је Јапанац у петак предао четвртфинале Мадрида због повреде ручног зглоба, док се са Надалом састаје у суботу од 16 часова. Биће то њихов 50. званични окршај у каријери.

Новак ће у Риму бити слободан у првом колу, у другом чека Италијана Магера ("вајлд кард") или неког од тенисера из квалификација, а у осмини финала сигурно ће имати озбиљног ривала - биће то неко из квартета Кирјос, Баутиста Агут, Симон, Карењо Буста.

Ако Нишикори не оправда статус седмог носиоца, потенцијални противници у четвртфиналу су Димитров, Дел Потро, Ферер и Фелисијано Лопез, од кога је био бољи пре неколико дана у Мадриду.

Виктор Троицки у првом колу игра против Италијана Стефана Наполитана, који наступа са специјалном позивницом организатора, а после тога би могао на талентованог Руса са немачким пасошем, Александра Зверева.

Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Срецко

13.05.2017 20:58

Јос један пораз за Нолета.

ОДГОВОРИТЕ