Rim - žrijeb: Nole i Rafa ove, pa i sljedeće subote?!

"Kostur" masters turnira u Rimu umnogome je sličan madridskom. . .

Tenis 13.05.2017 | 16:15
Rim - žrijeb: Nole i Rafa ove, pa i sljedeće subote?!
Samo što se u nedelju završi turnir masters serije u Madridu, počeće podjednako veliko takmičenje u Rimu - za najbolje tenisere generalna proba pred Rolan Garos.

Za Novaka Đokovića bi Madrid i Rim ove godine mogli da budu veoma, veoma slični, jer mu je žreb za protivnika u četvrtfinalu ponovo namenio Keija Nišikorija, a u polufinalu - Rafaela Nadala.

Podsećamo da mu je Japanac u petak predao četvrtfinale Madrida zbog povrede ručnog zgloba, dok se sa Nadalom sastaje u subotu od 16 časova. Biće to njihov 50. zvanični okršaj u karijeri.

Novak će u Rimu biti slobodan u prvom kolu, u drugom čeka Italijana Magera ("vajld kard") ili nekog od tenisera iz kvalifikacija, a u osmini finala sigurno će imati ozbiljnog rivala - biće to neko iz kvarteta Kirjos, Bautista Agut, Simon, Karenjo Busta.

Ako Nišikori ne opravda status sedmog nosioca, potencijalni protivnici u četvrtfinalu su Dimitrov, Del Potro, Ferer i Felisijano Lopez, od koga je bio bolji pre nekoliko dana u Madridu.

Viktor Troicki u prvom kolu igra protiv Italijana Stefana Napolitana, koji nastupa sa specijalnom pozivnicom organizatora, a posle toga bi mogao na talentovanog Rusa sa nemačkim pasošem, Aleksandra Zvereva.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Srecko

13.05.2017 20:58

Jos jedan poraz za Noleta.

ODGOVORITE