Новак прихватио концепт љубави

Најбољи српски тенисер је распустио цијели стручни штаб, али је почасно мјесто у боксу остало резервисано за Пепеа Имаза. Шпанац тренира ум Новака Ђоковића и тренутно му је највећа подршка на мастерсу у Мадриду, уз брата Марка.

Свијет 12.05.2017 | 18:12
Новак прихватио концепт љубави
Не одустаје од "љубави и мира", као главне животне водиље, која се у посљедње време све више врти по Новаковој глави.

"Исто радимо као и прије четири године", започео је причу за шпанске медије Имаз.

"Новак је тада био најбољи. Увијек је имао жељу и намјеру да буде најбољи. Било је промјена, отишао је Борис Бекер који је био важна фигура. Новак је прихватио концепт загрљаја, љубави и Пепеа Имаза. Постоје периоди у којима не иде све како је неко замислио, а Новак ради да их превазиђе. Тренира и жели да побјеђује."

Сарадња која траје већ четири године, према ријечима Имаза је веома успјешна.

"Ја учим од њега, али и он од мене. Од њега упијам искуство које је стекао као врхунски тенисер, а ја му преносим моје схватање живота. За мене су љубав и поштовање основне емоције, нешто што сваког човјека чини бољим."

Пепе је некада играо тенис, а сада се бави дубљим вриједностима. Заједнички циљ Шпанца и Србина јесте побједа, иако многи не виде то тако, и криве га за Ђоковићеву кризу.

"Љубав је једино осјећање које се уклапа у све сфере живота. Поштовање према другим људима је нешто што шири љубав. Професионални спортиста је особа као и свака друга, али то не значи да ће спортиста који шири љубав и поштовање дозволити некоме да га побиједи. Када некога волиш, не значи да желиш да буде бољи од тебе", закључио је Пепе Имаз.

Не знам шта је гуру

Пепеа Имаза не дотичу приче како је он Ђоковићев животни гуру.

"Не знам шта је то. Многи људи говоре свакакве ствари о мени. Тенис и прича о љубави иду једно са другим. Играти са љубављу значи поштовати себе, али и друге", подвукао је Имаз.

Извор: Агенције

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Хахахахаха

12.05.2017 16:25

Ево га и Ноле одвалио ко петарда, хахахаха Боже сачувај, све пукло...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

12.05.2017 16:59

Под хитно ходзи одвест да му скине сихире.

Name

Зоки

12.05.2017 17:40

Како је Спанац поцео да улази у ум и зивот Нолету тако овај паде на ниске гране,све растјера око себе само гуру оста који му угура дубоко.Све лици на нестварно,е мој Ноле пробуди се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛАКИ

12.05.2017 18:09

МИСЛИМ ДА ТО ФОРСИРА ЈЕЛЕНА, НЕМА ТУ ЉУБАВИ МОЈ ИЛМАЗ, СПОРТ ЈЕ КО РИМСКА АРЕНА ИЛИ УБИ ИЛИ ЧЕШ БИТИ УБИЈЕН, НОЛЕ МАНИ СЕ ТИ ОВАКВИХ ЛИКОВА И ВРАТИ БЕКЕРА

Name

Кнежево

12.05.2017 18:27

Е мој Ноле, зар поред Светог Саве, Василија, Николаја... Ти тражиш смисао живота од једног имама... Нек ти је Бог на помоћи и не тражи других идола него врати се и служи Господу Богу јединоме и живоме који даје све, живот, успјех, славу и не играј се тим, свако од нас пада, али устани чедо и спашћеш се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

@кнежево

12.05.2017 21:37

Каквог Имама човјеће? Умијеш ли ти читати слова? Нит му треба овај хипи наркоман, нити да хода по разноразним вукоје**нама и гања кости некаквих измишљених светаца. Треба му још који турнир да освоји и пензија, дјеца, жена, уживање...

Name

Врац

12.05.2017 18:57

Врхунски преваранти су уједно и добри психолози.Засто није насао неког сиромаха да га уци миру и љубави него тенисера пуног лове.Невјероватно да вецина богатаса насједа на оваве глупости,дали од силе или своје глупости,ко це га знати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тиито

12.05.2017 20:50

Ноле због љубави а пепе због долара .мислим да је формула једноставна

ОДГОВОРИТЕ