Novak prihvatio koncept ljubavi

Najbolji srpski teniser je raspustio cijeli stručni štab, ali je počasno mjesto u boksu ostalo rezervisano za Pepea Imaza. Španac trenira um Novaka Đokovića i trenutno mu je najveća podrška na mastersu u Madridu, uz brata Marka.

Svijet 12.05.2017 | 18:12
Novak prihvatio koncept ljubavi
Ne odustaje od "ljubavi i mira", kao glavne životne vodilje, koja se u posljednje vreme sve više vrti po Novakovoj glavi.

"Isto radimo kao i prije četiri godine", započeo je priču za španske medije Imaz.

"Novak je tada bio najbolji. Uvijek je imao želju i namjeru da bude najbolji. Bilo je promjena, otišao je Boris Beker koji je bio važna figura. Novak je prihvatio koncept zagrljaja, ljubavi i Pepea Imaza. Postoje periodi u kojima ne ide sve kako je neko zamislio, a Novak radi da ih prevaziđe. Trenira i želi da pobjeđuje."

Saradnja koja traje već četiri godine, prema riječima Imaza je veoma uspješna.

"Ja učim od njega, ali i on od mene. Od njega upijam iskustvo koje je stekao kao vrhunski teniser, a ja mu prenosim moje shvatanje života. Za mene su ljubav i poštovanje osnovne emocije, nešto što svakog čovjeka čini boljim."

Pepe je nekada igrao tenis, a sada se bavi dubljim vrijednostima. Zajednički cilj Španca i Srbina jeste pobjeda, iako mnogi ne vide to tako, i krive ga za Đokovićevu krizu.

"Ljubav je jedino osjećanje koje se uklapa u sve sfere života. Poštovanje prema drugim ljudima je nešto što širi ljubav. Profesionalni sportista je osoba kao i svaka druga, ali to ne znači da će sportista koji širi ljubav i poštovanje dozvoliti nekome da ga pobijedi. Kada nekoga voliš, ne znači da želiš da bude bolji od tebe", zaključio je Pepe Imaz.

Ne znam šta je guru

Pepea Imaza ne dotiču priče kako je on Đokovićev životni guru.

"Ne znam šta je to. Mnogi ljudi govore svakakve stvari o meni. Tenis i priča o ljubavi idu jedno sa drugim. Igrati sa ljubavlju znači poštovati sebe, ali i druge", podvukao je Imaz.

Izvor: Agencije

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Hahahahaha

12.05.2017 16:25

Evo ga i Nole odvalio ko petarda, hahahaha Bože sačuvaj, sve puklo...

ODGOVORITE
Name

Re

12.05.2017 16:59

Pod hitno hodzi odvest da mu skine sihire.

Name

Zoki

12.05.2017 17:40

Kako je Spanac poceo da ulazi u um i zivot Noletu tako ovaj pade na niske grane,sve rastjera oko sebe samo guru osta koji mu ugura duboko.Sve lici na nestvarno,e moj Nole probudi se.

ODGOVORITE
Name

LAKI

12.05.2017 18:09

MISLIM DA TO FORSIRA JELENA, NEMA TU LJUBAVI MOJ ILMAZ, SPORT JE KO RIMSKA ARENA ILI UBI ILI ČEŠ BITI UBIJEN, NOLE MANI SE TI OVAKVIH LIKOVA I VRATI BEKERA

Name

Kneževo

12.05.2017 18:27

E moj Nole, zar pored Svetog Save, Vasilija, Nikolaja... Ti tražiš smisao života od jednog imama... Nek ti je Bog na pomoći i ne traži drugih idola nego vrati se i služi Gospodu Bogu jedinome i živome koji daje sve, život, uspjeh, slavu i ne igraj se tim, svako od nas pada, ali ustani čedo i spašćeš se.

ODGOVORITE
Name

@kneževo

12.05.2017 21:37

Kakvog Imama čovjeće? Umiješ li ti čitati slova? Nit mu treba ovaj hipi narkoman, niti da hoda po raznoraznim vukoje**nama i ganja kosti nekakvih izmišljenih svetaca. Treba mu još koji turnir da osvoji i penzija, djeca, žena, uživanje...

Name

Vrac

12.05.2017 18:57

Vrhunski prevaranti su ujedno i dobri psiholozi.Zasto nije nasao nekog siromaha da ga uci miru i ljubavi nego tenisera punog love.Nevjerovatno da vecina bogatasa nasjeda na ovave gluposti,dali od sile ili svoje gluposti,ko ce ga znati.

ODGOVORITE
Name

Tiito

12.05.2017 20:50

Nole zbog ljubavi a pepe zbog dolara .mislim da je formula jednostavna

ODGOVORITE