ЕЛ Ф4 - Спанулис: Нису битни само Тео и Нандо!

Бек Олимпијакоса Василис Спанулис препушта улогу фаворита у полуфиналу Евролиге ЦСКА, али истиче да је све другачије на Ф4.

Кошарка 15.05.2017 | 10:00
ЕЛ Ф4 - Спанулис: Нису битни само Тео и Нандо!
Два тима ће се уз Фенербахче и Реал Мадрид борити у Истанбулу за седам дана за титулу шампиона Европе.

"ЦСКА нас је оба пута савладао у регуларном делу сезоне, али то се већ дешавало у прошлости. Фајнал-фор је другачији, није битно шта се догодило пре тога. Другачија је утакмица, психа, све. Они су фаворит, али ми ћемо тражити наш одговор на терену. Није битно да ли играмо против ЦСКА, Фенера или Реала. Битни смо само ми, како ћемо се спремити физички и психички", рекао је Спанулис.

Ударна снага ЦСКА је бековски тандем Нандо де Коло-Милош Теодосић.

"Они су битни играчи, али врло им је важан и Кајл Хајнс. Можда нема статистику као они, али кога брига за то. Не можеш да посматраш утицај играча преко бројева, ко познаје кошарку зна и то. Они имају још неколико сјајних играча, сјајан тим. Нису битна само двојица, могу да одлуче и Џексон и Хигинс и Воронцевич", истакао је Били.

Спанулис нема пораз у полуфиналима Ф4, а играо је четири пута.

"Наши ривали имају два, три пута већи буџет. Ми имамо хемију која нам је доносила доста успеха у прошлости. Аутсајдери смо, али желимо трофеј једнако као и остале екипе. Најважније је да будемо у најбољој форми, спремни за сваки изазов и дамо све од себе", закључио је Спанулис.

Ф4 Евролиге на програму је следећег петка, ЦСКА и Олимпијакос играју од 17:30, а Фенер и Реал од 20:30 часова.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар