EL F4 - Spanulis: Nisu bitni samo Teo i Nando!

Bek Olimpijakosa Vasilis Spanulis prepušta ulogu favorita u polufinalu Evrolige CSKA, ali ističe da je sve drugačije na F4.

Košarka 15.05.2017 | 10:00
EL F4 - Spanulis: Nisu bitni samo Teo i Nando!
Dva tima će se uz Fenerbahče i Real Madrid boriti u Istanbulu za sedam dana za titulu šampiona Evrope.

"CSKA nas je oba puta savladao u regularnom delu sezone, ali to se već dešavalo u prošlosti. Fajnal-for je drugačiji, nije bitno šta se dogodilo pre toga. Drugačija je utakmica, psiha, sve. Oni su favorit, ali mi ćemo tražiti naš odgovor na terenu. Nije bitno da li igramo protiv CSKA, Fenera ili Reala. Bitni smo samo mi, kako ćemo se spremiti fizički i psihički", rekao je Spanulis.

Udarna snaga CSKA je bekovski tandem Nando de Kolo-Miloš Teodosić.

"Oni su bitni igrači, ali vrlo im je važan i Kajl Hajns. Možda nema statistiku kao oni, ali koga briga za to. Ne možeš da posmatraš uticaj igrača preko brojeva, ko poznaje košarku zna i to. Oni imaju još nekoliko sjajnih igrača, sjajan tim. Nisu bitna samo dvojica, mogu da odluče i Džekson i Higins i Voroncevič", istakao je Bili.

Spanulis nema poraz u polufinalima F4, a igrao je četiri puta.

"Naši rivali imaju dva, tri puta veći budžet. Mi imamo hemiju koja nam je donosila dosta uspeha u prošlosti. Autsajderi smo, ali želimo trofej jednako kao i ostale ekipe. Najvažnije je da budemo u najboljoj formi, spremni za svaki izazov i damo sve od sebe", zaključio je Spanulis.

F4 Evrolige na programu je sledećeg petka, CSKA i Olimpijakos igraju od 17:30, a Fener i Real od 20:30 časova.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar