Жене из Србије су најљепше

Премијер Србије Александар Вучић позвао је, уочи званичне посјете Кини, грађане те земље да посјете Србију и уживају у природним љепотама, грађевинама, храни. . .

Србија 12.05.2017 | 13:48
Жене из Србије су најљепше
Новинарка кинеске државне телевизије ЦЦТВ замолила је Вучића да кинеским грађанима, заинтересованим да посјете Србију, препоручи неку занимљиву дестинацију, а премијер их је позвао да посјете Београдску тврђаву на Калемегдану, на примјер, затим, како је рекао, наше калдрмисане улице и дијелове старог града.

За ноћни живот је рекао да је добар, не само за младе, већ и за старије, а ту је, казао је, Нови Сад са Петроварадинском тврђавом.

Премијер је објаснио и да се у Србији за исхрану највише користи месо.

- Месо, месо и још меса. Ако волите месо, долазите у праву земљу меса. Служи се као предјело, главно јело, а може и умјесто десерта - нашалио се он.

На коментар новинарке да се прича да су дјевојке из Србије веома лијепе и да имају посебну врсту љепоте, премијер је казао да мисли да су жене у Србији најљепше на свијету:

"Оне су врло шармантне, паметне и врло јаке. Српкиње брину о себи, увијек су лијепо одјевене, оне увијек желе да представе, не само себе, већ и своје породице, своју земљу, градове, на најбољи могући начин. Поносни смо што можемо рећи да имамо јако паметне, веома шарматне жене и зато позивам Кинезе да дођу и да се сами у то увјере".

На лично питање водитељке о томе колико је висок, што, како је навела, вјерује да занима и кинеске грађане, Вучић је рекао: "1,98 цм, што је скоро два метра".

Новинарка је на то са олакшањем примијетила да је добро што је јутрос изабрала ципеле са високим потпетицама.

Најбољи смо у спорту

Констатујући да су у Кини изузетно популарна двојица Срба - Бата Живојиновић и Новак Ђоковић, премијера је замолила да јој обезбиједи интервју са српским тенисером на шта јој је он одговорио:

"Даћу све од себе".

Настављајући даље разговор на тему спорта, она је запитала премијера Вучића како то да је Србија тако моћна у тенису, фудбалу, одбојци...

- Кошарка, одбојка, ватерполо нисмо изгубили ниједну утакмицу у посљедњих 10 година. Када је ријеч о кошарци само су Американци на свијету бољи од Срба. У ватерполу ниједна водена земља се не може поредити са нама, а ми немамо море, ни ријеке нам нису баш тако чисте, нити имамо много базена, али смо најбољи - казао је премијер.

На питање у чему је тајна, да су Срби тако успијешни, премијер јој је објаснио да су Срби веома талентовани, природно веома високи, што је добро за одбојку и кошарку.

(Тањуг)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Мата

12.05.2017 12:13

Он казе Српкиње су најљепсе,Пленковиц казе Хрватице су најљепсе,Бакир казе Босанке су најљепсе,а ја казем да су све зене лијепе и једне и друге и треце,и црне и бијеле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Митар

12.05.2017 12:54

Најљепше жене бих биле у Србији, ал да нема Босне и њених жена, па нека прича ко шта хоће.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мф

12.05.2017 18:55

Босанцерос то је тацно поздрав РС

Name

Затезало

12.05.2017 15:02

Па нисте били даље од два пасалука па тако кењате

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни Груја

12.05.2017 15:38

Да Српкиње су веома лијепе жене. Зато не разумијем неке људе из Вучићевог окружења који воле мушкарце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

12.05.2017 23:55

Тацно!

ОДГОВОРИТЕ