Žene iz Srbije su najljepše

Premijer Srbije Aleksandar Vučić pozvao je, uoči zvanične posjete Kini, građane te zemlje da posjete Srbiju i uživaju u prirodnim ljepotama, građevinama, hrani. . .

Srbija 12.05.2017 | 13:48
Žene iz Srbije su najljepše
Novinarka kineske državne televizije CCTV zamolila je Vučića da kineskim građanima, zainteresovanim da posjete Srbiju, preporuči neku zanimljivu destinaciju, a premijer ih je pozvao da posjete Beogradsku tvrđavu na Kalemegdanu, na primjer, zatim, kako je rekao, naše kaldrmisane ulice i dijelove starog grada.

Za noćni život je rekao da je dobar, ne samo za mlade, već i za starije, a tu je, kazao je, Novi Sad sa Petrovaradinskom tvrđavom.

Premijer je objasnio i da se u Srbiji za ishranu najviše koristi meso.

- Meso, meso i još mesa. Ako volite meso, dolazite u pravu zemlju mesa. Služi se kao predjelo, glavno jelo, a može i umjesto deserta - našalio se on.

Na komentar novinarke da se priča da su djevojke iz Srbije veoma lijepe i da imaju posebnu vrstu ljepote, premijer je kazao da misli da su žene u Srbiji najljepše na svijetu:

"One su vrlo šarmantne, pametne i vrlo jake. Srpkinje brinu o sebi, uvijek su lijepo odjevene, one uvijek žele da predstave, ne samo sebe, već i svoje porodice, svoju zemlju, gradove, na najbolji mogući način. Ponosni smo što možemo reći da imamo jako pametne, veoma šarmatne žene i zato pozivam Kineze da dođu i da se sami u to uvjere".

Na lično pitanje voditeljke o tome koliko je visok, što, kako je navela, vjeruje da zanima i kineske građane, Vučić je rekao: "1,98 cm, što je skoro dva metra".

Novinarka je na to sa olakšanjem primijetila da je dobro što je jutros izabrala cipele sa visokim potpeticama.

Najbolji smo u sportu

Konstatujući da su u Kini izuzetno popularna dvojica Srba - Bata Živojinović i Novak Đoković, premijera je zamolila da joj obezbijedi intervju sa srpskim teniserom na šta joj je on odgovorio:

"Daću sve od sebe".

Nastavljajući dalje razgovor na temu sporta, ona je zapitala premijera Vučića kako to da je Srbija tako moćna u tenisu, fudbalu, odbojci...

- Košarka, odbojka, vaterpolo nismo izgubili nijednu utakmicu u posljednjih 10 godina. Kada je riječ o košarci samo su Amerikanci na svijetu bolji od Srba. U vaterpolu nijedna vodena zemlja se ne može porediti sa nama, a mi nemamo more, ni rijeke nam nisu baš tako čiste, niti imamo mnogo bazena, ali smo najbolji - kazao je premijer.

Na pitanje u čemu je tajna, da su Srbi tako uspiješni, premijer joj je objasnio da su Srbi veoma talentovani, prirodno veoma visoki, što je dobro za odbojku i košarku.

(Tanjug)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Mata

12.05.2017 12:13

On kaze Srpkinje su najljepse,Plenkovic kaze Hrvatice su najljepse,Bakir kaze Bosanke su najljepse,a ja kazem da su sve zene lijepe i jedne i druge i trece,i crne i bijele.

ODGOVORITE
Name

Mitar

12.05.2017 12:54

Najljepše žene bih bile u Srbiji, al da nema Bosne i njenih žena, pa neka priča ko šta hoće.

ODGOVORITE
Name

Mf

12.05.2017 18:55

Bosanceros to je tacno pozdrav RS

Name

Zatezalo

12.05.2017 15:02

Pa niste bili dalje od dva pasaluka pa tako kenjate

ODGOVORITE
Name

Crni Gruja

12.05.2017 15:38

Da Srpkinje su veoma lijepe žene. Zato ne razumijem neke ljude iz Vučićevog okruženja koji vole muškarce.

ODGOVORITE
Name

Zoran

12.05.2017 23:55

Tacno!

ODGOVORITE