Јака експолозија у центру Риму

Јака експлозија догодила се јутрос у центру Рима, преноси РТ. У експолозији је оштећен један аутомобил, преносе локлани медији.
 

Свијет 12.05.2017 | 10:48
Јака експолозија у центру Риму
Неколико различитих извештаја појавило се у локалним медијима о тачној локацији, пише РТ. Неколико медија пренело је да је се експлозија догодила у близини поште, док други преносе да је експлозија одјекнула близу зграде УН у центру Рима.

 
У извештајима се наводи да је експлодирао поштански пакет или подметнута направа.

- Према иницијалним информацијама, оштећен је један аутомобил - објавио је лист "Република" на свом веб-сајту.

Информативни сервис "Лучеверде", који сарађује са градском полицијом и ауто-мото савезом, саопштио је да су у току "техничке провјере" недалеко од зграде поште.

Нема информација о жртвама.

Италијанска "Република" пише да је се експлозији догодила у улици Мармората у близини поште у центру града, као и да нема повређених. Лист на сајту наводи и да су експлодирале две импровизоване експлозивне направе на паркингу.
 
- Према иницијалним информацијама, оштећен је један аутомобил - објавио је "Република".

И други локлани медији пренели су вест експлозији наводећи углавном да је експлодирао поштански пакет или подметнута направа. Информативни сервис "Лучеверде", који сарађује са градском полицијом и ауто-мото савезом, саопштио је да су у току "техничке провере" недалеко од зграде поште.

Телевизија РАИ Уно преноси речи очевица који каже да се ватра не види на месту инцидента, али је експлозија била изузетно јака. Извори из полциије потврдили су за РАИ да повређених нема и да је ситуација под контролом.

На лицу места налазе се службе хитне помоћи, ватрогасци, полиција и јединица за детонирање бомби. Околине улице су блокиране за саобраћај.

Прве информације о тачној локацији биле у конфузне. Неколико медија пренело је да је се експлозија догодила у близини поште у центру, а појавили су се и извештају да је до експлозије дошло у непосредној близини зграде УН у центру Рима.

(Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар