Jaka ekspolozija u centru Rimu

Jaka eksplozija dogodila se jutros u centru Rima, prenosi RT. U ekspoloziji je oštećen jedan automobil, prenose loklani mediji.
 

Svijet 12.05.2017 | 10:48
Jaka ekspolozija u centru Rimu
Nekoliko različitih izveštaja pojavilo se u lokalnim medijima o tačnoj lokaciji, piše RT. Nekoliko medija prenelo je da je se eksplozija dogodila u blizini pošte, dok drugi prenose da je eksplozija odjeknula blizu zgrade UN u centru Rima.

 
U izveštajima se navodi da je eksplodirao poštanski paket ili podmetnuta naprava.

- Prema inicijalnim informacijama, oštećen je jedan automobil - objavio je list "Republika" na svom veb-sajtu.

Informativni servis "Lučeverde", koji sarađuje sa gradskom policijom i auto-moto savezom, saopštio je da su u toku "tehničke provjere" nedaleko od zgrade pošte.

Nema informacija o žrtvama.

Italijanska "Republika" piše da je se eksploziji dogodila u ulici Marmorata u blizini pošte u centru grada, kao i da nema povređenih. List na sajtu navodi i da su eksplodirale dve improvizovane eksplozivne naprave na parkingu.
 
- Prema inicijalnim informacijama, oštećen je jedan automobil - objavio je "Republika".

I drugi loklani mediji preneli su vest eksploziji navodeći uglavnom da je eksplodirao poštanski paket ili podmetnuta naprava. Informativni servis "Lučeverde", koji sarađuje sa gradskom policijom i auto-moto savezom, saopštio je da su u toku "tehničke provere" nedaleko od zgrade pošte.

Televizija RAI Uno prenosi reči očevica koji kaže da se vatra ne vidi na mestu incidenta, ali je eksplozija bila izuzetno jaka. Izvori iz polciije potvrdili su za RAI da povređenih nema i da je situacija pod kontrolom.

Na licu mesta nalaze se službe hitne pomoći, vatrogasci, policija i jedinica za detoniranje bombi. Okoline ulice su blokirane za saobraćaj.

Prve informacije o tačnoj lokaciji bile u konfuzne. Nekoliko medija prenelo je da je se eksplozija dogodila u blizini pošte u centru, a pojavili su se i izveštaju da je do eksplozije došlo u neposrednoj blizini zgrade UN u centru Rima.

(Blic)

Komentari / 0

Ostavite komentar