Доведи њега и сигурно – испадаш из Премијер лиге!

Бразилац Фабио да Силва вероватно је најбаксузнији играч кога један клуб може да доведе у своје редове.

Фудбал 15.05.2017 | 09:30
Доведи њега и сигурно – испадаш из Премијер лиге!
Бивши бек Манчестер Јунајтеда буквално је малер за сваки други прволигашки тим за који је играо јер су након његовог довођења сви испадали из највишег ранга такмичења!

Фабио је са братом Рафаелом 2008. стигао у Манчестер Јунајтед, али док је брат имао запажену улогу на Олд Трафорду до преласка у Лион 2015, њему нису цветале руже.

Он је још 2012. послан на позајмицу у Квинс Парк Ренџерсе, који су исте сезоне елиминисани из Премијер лиге. Кратко се вратио у Јунајтед који га је потом проследио Кардиф Ситију.

Међутим, у то време амбициозни велшки тим је такође по Фабиовом доласку елиминисан из елите! Бразилац је остао у тиму и провео три "мирне" сезоне у Чемпионшипу.

А онда је прошлог лета погрешан потез повукао Мидлзбро и довео га за нешто више од два милиона евра. Историја се поновила, клуб у који је стигао Фабио исте сезоне је елиминисан из Премијер лиге!

Боро му је трећи, па је питање да ли ће икад више заиграти у ПЛ, ако екипе обрате пажњу на то шта се дешавало у тимовима који су доводили Фабија.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар