Ђоковић: Брат ми је тренер!

Српски тенисер Новак Ђоковић је после победе над Фелисијаном Лопесом причао о процесу кроз који тренутно пролази и улози брата Марка у тој ситуацији.

Тенис 12.05.2017 | 11:15
Ђоковић: Брат ми је тренер!
У боксу српског играча су на мечу против Шпанца били његов брат, ментални гуру и физиотерапеут.

Српски играч је прокоментарисао и сазнања да ће после пет година променити спонзора опреме.

"Они су више од тима. Они су пријатељи. Они су породица. То су људи који су све време били уз мене, посебно мој брат. Они су ту да ме подрже. Ту су да ми пруже енергију која ми је потребна у одређеним тренуцима када сам у периоду неке промене попут периода без тренера." каже Ђоковић.

Он је додао да га Марко подржава, али не прихвата још једну улогу коју му је Новак дао.

"Мој брат, он је тренутно мој тениски тренер, али неће да прихвати ту улогу. Каже 'ја сам ти брат и ту сам да те подржим'. Веома ценим његове савете на терену и оно што примети. Али он више воли улогу брата него тренера што јако поштујем. Тако да су током овог прелазног периода они ту за мене, они су уз мене. Ја сам задовољан због тога." рекао је најбољи српски тенисер.

Почетком године су се појавиле претпоставке да би ускоро могао да промени спонзора опреме. Наводи се да је реч о бренду Лакост, чије ће мајице после пет година сарадње са Униклом Ђоковић носити на Ролан Гаросу.

"Не би требало да причам о томе, није званично. Не могу да причам о брендовима и променама којих ће или неће бити. Мораћемо просто да сачекамо и видимо." рекао је Новак, који напомиње и да је узбуђен због онога што га чека у будућности.

"Само зависи како гледате на то да ли стварам или не стварам новог Новака. Дефинитивно улазим у ново поглавље каријере и живота. Узбуђен сам због било чега шта ме чека убудуће. Најбољи начин да предвидите будућност јесте да је креирате. Тако ја размишљам." закључио је Ђоковић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар