Србија без финала на Евровизији

Представница Србије Тијана Богићевић са песмом „Ин тоо дееп" ипак није успела да се пласира у финале 62. Песме Евровизије.

Србија 12.05.2017 | 07:25
Србија без финала на Евровизији
Од 18 учесника на престижном музичком такмичењу у финале се пласирало наредних 10 земаља: Бугарска, Белорусија, Хрватска, Мађарска, Данска, Израел, Румунија, Норвешка, Холандија и Аустрија.

Тијана Богићевић је на сцени имала подршку искусног евровизијског тима, три пратећа вокала - Јелене Ђурић, Сање Богосављевић и Јелене Пајић, уз плесни покрет играча Бориса Видаковића.

Обучена у белу провидну хаљину, испод које је носила секси корсет, Тијана је изашла на сцену и убедљиво пренела емоцију песме.

Раскошан глас и појава разоружали су публику, па је Тијана добила фантастичан аплауз.

Она је недавно за медије испричала да нема трему.

- Не бојим се неуспеха. Шта је неуспех? За мене је успех то да представљам Србију. Не занимају ме коментари да нећу проћи у финале јер овде сви дајемо све од себе - рекла је Тијана.

(Агенције)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Мислим

12.05.2017 06:31

Аман. Мени супер то што рецимо Босне нема. Ово је масонска машинерија и треба ово бојкотовати. Направити нешто домаће БиХ Хрватска Србија ЦГора Македонија Румунија Бугарска и кад се изабере нек иде тамо један представник ... Јефтиније а и Ко .ебе ЕСЦ. Педерцине, има скандинаваца највише текстописаца и продуцената. Ми требамо наше фестивале, цимбуријада, Драгацево, Еxит, Треба само мало по дебљати сарадњу и направити балкански/yу пројекат као сто су некад биле "медитеранске игре" гдје су се градови такмичили једни продив других, обицни просјецни народ, у неким лудоријама на води и базенима, разне дисциплине . Тако се може тв публика са ових простора забавити... А не да гледам ЕСЦ или наше било које програме кад упалим почињу "жртве, стратишта, колоне, дистрикти, Хаг, војводе, равне и криве Горе, муџахедини, блајбург... итд итд" Бог да им пресуди за тровање народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рома

12.05.2017 09:08

У потпуности подржавам твој приједлог.

Name

Са

12.05.2017 09:54

Организуј ти све то у своме селу. Није твоје да се бавис ,,преслозеном темом,,ххе

Name

пера

12.05.2017 07:22

Мислим да кад погледате слику бице вам сасвим јасно.Ова пјеваљка се обукла као да је посла на плазу.Мислим да би неке требало прво послати овце да цувају како би науцили основно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алеx.ја

12.05.2017 09:00

Перо потпуно се слазем са тобом, такав би био и мој Комментар!

Name

мм

12.05.2017 10:41

Пјева на енглески као да немамо наш језик а и жири зна се како нам је наклоњен.Не треба ни ићи јер ово такмичење увелико има примјесу политике,вјере итд,чиста глупост.

Name

Сајо

13.05.2017 10:58

Одговор за ММ ја добро познајем музику и Есонг. Али брате кад је Марија побиједила тада је зири бијо реалан па буди те и ви мало реални.