Srbija bez finala na Evroviziji

Predstavnica Srbije Tijana Bogićević sa pesmom „In too deep" ipak nije uspela da se plasira u finale 62. Pesme Evrovizije.

Srbija 12.05.2017 | 07:25
Srbija bez finala na Evroviziji
Od 18 učesnika na prestižnom muzičkom takmičenju u finale se plasiralo narednih 10 zemalja: Bugarska, Belorusija, Hrvatska, Mađarska, Danska, Izrael, Rumunija, Norveška, Holandija i Austrija.

Tijana Bogićević je na sceni imala podršku iskusnog evrovizijskog tima, tri prateća vokala - Jelene Đurić, Sanje Bogosavljević i Jelene Pajić, uz plesni pokret igrača Borisa Vidakovića.

Obučena u belu providnu haljinu, ispod koje je nosila seksi korset, Tijana je izašla na scenu i ubedljivo prenela emociju pesme.

Raskošan glas i pojava razoružali su publiku, pa je Tijana dobila fantastičan aplauz.

Ona je nedavno za medije ispričala da nema tremu.

- Ne bojim se neuspeha. Šta je neuspeh? Za mene je uspeh to da predstavljam Srbiju. Ne zanimaju me komentari da neću proći u finale jer ovde svi dajemo sve od sebe - rekla je Tijana.

(Agencije)

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Mislim

12.05.2017 06:31

Aman. Meni super to što recimo Bosne nema. Ovo je masonska mašinerija i treba ovo bojkotovati. Napraviti nešto domaće BiH Hrvatska Srbija CGora Makedonija Rumunija Bugarska i kad se izabere nek ide tamo jedan predstavnik ... Jeftinije a i Ko .ebe ESC. Pedercine, ima skandinavaca najviše tekstopisaca i producenata. Mi trebamo naše festivale, cimburijada, Dragacevo, Exit, Treba samo malo po debljati saradnju i napraviti balkanski/yu projekat kao sto su nekad bile "mediteranske igre" gdje su se gradovi takmičili jedni prodiv drugih, obicni prosjecni narod, u nekim ludorijama na vodi i bazenima, razne discipline . Tako se može tv publika sa ovih prostora zabaviti... A ne da gledam ESC ili naše bilo koje programe kad upalim počinju "žrtve, stratišta, kolone, distrikti, Hag, vojvode, ravne i krive Gore, mudžahedini, blajburg... itd itd" Bog da im presudi za trovanje naroda.

ODGOVORITE
Name

roma

12.05.2017 09:08

U potpunosti podržavam tvoj prijedlog.

Name

Sa

12.05.2017 09:54

Organizuj ti sve to u svome selu. Nije tvoje da se bavis ,,preslozenom temom,,hhe

Name

pera

12.05.2017 07:22

Mislim da kad pogledate sliku bice vam sasvim jasno.Ova pjevaljka se obukla kao da je posla na plazu.Mislim da bi neke trebalo prvo poslati ovce da cuvaju kako bi naucili osnovno.

ODGOVORITE
Name

Alex.ja

12.05.2017 09:00

Pero potpuno se slazem sa tobom, takav bi bio i moj Kommentar!

Name

mm

12.05.2017 10:41

Pjeva na engleski kao da nemamo naš jezik a i žiri zna se kako nam je naklonjen.Ne treba ni ići jer ovo takmičenje uveliko ima primjesu politike,vjere itd,čista glupost.

Name

Sajo

13.05.2017 10:58

Odgovor za MM ja dobro poznajem muziku i Esong. Ali brate kad je Marija pobijedila tada je ziri bijo realan pa budi te i vi malo realni.