Евросонг:Овације за наступ Србије

Представница Србије на Еуросонгу наступила је прва у другом полуфиналу такмичења и побрала симпатије публике.

Свијет 11.05.2017 | 21:29
Евросонг:Овације за наступ Србије
Стотине милиона гледалаца помно ће вечерас пратити "евровизијску грозницу", а представницу Србије Тијану Богићевић која се представила прва песмом "Ин тоо дееп”, дочекао је громогласан аплауз по завршетку наступа где је српска певачица блистала.

Поред пратећих вокала, Тијана је на бини имала и подршку плесача Бориса Видаковића који је покретима пратио њено извођење, а кроз прозрачну белу хаљину могли смо видети и све њене "маневре". И како су водитељи рекли, песма заиста јесте звучала "страствено", а Тијана је све извела без грешке!

Тијанина нумера се од старта свидела фановима Еуросонга, и иако је на кладионицама опао рејтинг српске представнице, можда ће након оваквог јаког перформанса успети на крају шоуа да се пласира у финале!

Извор: Мондо.рс
Фото: АП/Сергеи Цхузавков

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

БЛ комуниста

11.05.2017 22:01

Пјевај на српском језику. Треба бирати пјесму на Беовизији извођење на нашем језику,а мондијалисти наступајте за те колонијалисте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мм

12.05.2017 05:57

У праву си.Нама је и страни језик бољи од свог властитог,па како ће нас други цијенити кад сами себе не цијенимо била то култура,спорт,политика и др.Хоћемо да будемо нешто КУЛ а не видимо се из г---на. поздрав