Evrosong:Ovacije za nastup Srbije

Predstavnica Srbije na Eurosongu nastupila je prva u drugom polufinalu takmičenja i pobrala simpatije publike.

Svijet 11.05.2017 | 21:29
Evrosong:Ovacije za nastup Srbije
Stotine miliona gledalaca pomno će večeras pratiti "evrovizijsku groznicu", a predstavnicu Srbije Tijanu Bogićević koja se predstavila prva pesmom "In too deep”, dočekao je gromoglasan aplauz po završetku nastupa gde je srpska pevačica blistala.

Pored pratećih vokala, Tijana je na bini imala i podršku plesača Borisa Vidakovića koji je pokretima pratio njeno izvođenje, a kroz prozračnu belu haljinu mogli smo videti i sve njene "manevre". I kako su voditelji rekli, pesma zaista jeste zvučala "strastveno", a Tijana je sve izvela bez greške!

Tijanina numera se od starta svidela fanovima Eurosonga, i iako je na kladionicama opao rejting srpske predstavnice, možda će nakon ovakvog jakog performansa uspeti na kraju šoua da se plasira u finale!

Izvor: Mondo.rs
Foto: AP/Sergei Chuzavkov

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

BL komunista

12.05.2017 00:01

Pjevaj na srpskom jeziku. Treba birati pjesmu na Beoviziji izvođenje na našem jeziku,a mondijalisti nastupajte za te kolonijaliste.

ODGOVORITE
Name

mm

12.05.2017 07:57

U pravu si.Nama je i strani jezik bolji od svog vlastitog,pa kako će nas drugi cijeniti kad sami sebe ne cijenimo bila to kultura,sport,politika i dr.Hoćemo da budemo nešto KUL a ne vidimo se iz g---na. pozdrav