Морамо бранити српски народ

Предсједник Нове српске демократије Андрија Мандић поручио је данас да та странка сада треба да брани српски народ у Црној Гори и да заслужује да буде на власти, јер се као најјачи опозициони субјект бескомпромисно бори против владајућег режима.

Регион 11.05.2017 | 21:25
Морамо бранити српски народ
Мандић је на Изборној скупштини Нове рекао да ће та странка дати одговор на "брутални напад на српски народ у Црној Гори који је почео лажним државним ударом".

"Сад или никад морамо бранити српски народ. Најачи смо опозициони субјект и заслужили смо да дођемо на власт. Нама неће управљати НАТО амбасаде и медији који нам блокирају рачуне. Нећемо се дати у ланце везати, као ни наши преци који су створили српску Црну Гору", поручио је Мандић.

Лидер Нове је поручио да након лажног државног удара у Црној Гори постоје политички затвореници.

"Уз ударе владајуће Демократске партије социјалиста неки други политички субјекти ударају подмукло и желе да ослабе Нову", рекао је Мандић.

Он је најавио да ће на вечерашњој Скупштини Нове бити промијењен статут партије и да ће Предсједништво бити уведено 50 одсто нових лица.

Делегати ће на Изборној скупштини бирати и ново руководство странке, а за предсједника ће поново бити изабран актуелни лидер Андрија Мандић.

Нова је формирана 2009. године трансформацијом некадашње Српске листе, а Мандић је лидер странке од њеног оснивања.

(Срна)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

мм

11.05.2017 19:40

Дошао нама да прича шта треба а у његовој ЦГ одлазе Руси а купују Албанци некретнине и улазе у Нато који им је дијецу бомбардовао.Био сам за 01,05 тамо и пуни кафићи Албанаца,ето ко су им гости.Додуше добиће држављанство кад покупују некретнине па ћеш ти Мандићу бити гост у властитој држави и то за 15-так година

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоол

11.05.2017 19:50

Најбоља је одбрана да Цна Гора постане чланица НАТО и ЕУ и да том народу дате плату 1.000€.Тензије расна и друга тема није никаква одбрана,знате колико је Албанаца у Црној Гори а једино ЕУ може да их држи на ланцу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мм

11.05.2017 20:06

ЕУ нас држе на ланцу а не Албанце. Сијетите се дрона на утакмици Србија Албанија и избацише Србију без разлога,тако ти је то са ланцом

Name

Ја

12.05.2017 08:17

Цитај мало па цес видјети да јесте Српска.

Name

мм

12.05.2017 10:35

Тачно у књигама је била ал не живимо уназад ваљда ?

Name

Дија

11.05.2017 21:50

Српска Црна Гора ,српска БИХ српска хрватска српска Словенија и Македонија српски Берлин... Антибиотик за насу болест не постоји нити це ико измислит гади ми се висе то слусат поз из Берлина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

независни

12.05.2017 07:04

Подрзавам.

Name

Кнежево

12.05.2017 15:46

Српство је стајало пред осталим балканским народима ко вођ, правац и дало највише живота за балканске просторе да би другима било добро, јер да им је било лоше не би сигурно изградили ни свој идентитет, а ни своје државе? За Његоша прочитајте само шта су писали Хрватски писци, шта је писао Андрић, Куленовић... Није их сигурно ниједан Србин гонио да пишу о Србима али људи су били нормални и слободни,а данас само прича Срби својатају ово, оно, упамтите ништа није наше све је ово Божије и за кратак период сви ћемо отићи са овог свијета а ви размислите како па будимо људи!