Moramo braniti srpski narod

Predsjednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić poručio je danas da ta stranka sada treba da brani srpski narod u Crnoj Gori i da zaslužuje da bude na vlasti, jer se kao najjači opozicioni subjekt beskompromisno bori protiv vladajućeg režima.

Region 11.05.2017 | 21:25
Moramo braniti srpski narod
Mandić je na Izbornoj skupštini Nove rekao da će ta stranka dati odgovor na "brutalni napad na srpski narod u Crnoj Gori koji je počeo lažnim državnim udarom".

"Sad ili nikad moramo braniti srpski narod. Najači smo opozicioni subjekt i zaslužili smo da dođemo na vlast. Nama neće upravljati NATO ambasade i mediji koji nam blokiraju račune. Nećemo se dati u lance vezati, kao ni naši preci koji su stvorili srpsku Crnu Goru", poručio je Mandić.

Lider Nove je poručio da nakon lažnog državnog udara u Crnoj Gori postoje politički zatvorenici.

"Uz udare vladajuće Demokratske partije socijalista neki drugi politički subjekti udaraju podmuklo i žele da oslabe Novu", rekao je Mandić.

On je najavio da će na večerašnjoj Skupštini Nove biti promijenjen statut partije i da će Predsjedništvo biti uvedeno 50 odsto novih lica.

Delegati će na Izbornoj skupštini birati i novo rukovodstvo stranke, a za predsjednika će ponovo biti izabran aktuelni lider Andrija Mandić.

Nova je formirana 2009. godine transformacijom nekadašnje Srpske liste, a Mandić je lider stranke od njenog osnivanja.

(Srna)

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

mm

11.05.2017 19:40

Došao nama da priča šta treba a u njegovoj CG odlaze Rusi a kupuju Albanci nekretnine i ulaze u Nato koji im je dijecu bombardovao.Bio sam za 01,05 tamo i puni kafići Albanaca,eto ko su im gosti.Doduše dobiće državljanstvo kad pokupuju nekretnine pa ćeš ti Mandiću biti gost u vlastitoj državi i to za 15-tak godina

ODGOVORITE
Name

Zool

11.05.2017 19:50

Najbolja je odbrana da Cna Gora postane članica NATO i EU i da tom narodu date platu 1.000€.Tenzije rasna i druga tema nije nikakva odbrana,znate koliko je Albanaca u Crnoj Gori a jedino EU može da ih drži na lancu.

ODGOVORITE
Name

mm

11.05.2017 20:06

EU nas drže na lancu a ne Albance. Sijetite se drona na utakmici Srbija Albanija i izbaciše Srbiju bez razloga,tako ti je to sa lancom

Name

Ja

12.05.2017 08:17

Citaj malo pa ces vidjeti da jeste Srpska.

Name

mm

12.05.2017 10:35

Tačno u knjigama je bila al ne živimo unazad valjda ?

Name

Dija

11.05.2017 21:50

Srpska Crna Gora ,srpska BIH srpska hrvatska srpska Slovenija i Makedonija srpski Berlin... Antibiotik za nasu bolest ne postoji niti ce iko izmislit gadi mi se vise to slusat poz iz Berlina.

ODGOVORITE
Name

nezavisni

12.05.2017 07:04

Podrzavam.

Name

Kneževo

12.05.2017 15:46

Srpstvo je stajalo pred ostalim balkanskim narodima ko vođ, pravac i dalo najviše života za balkanske prostore da bi drugima bilo dobro, jer da im je bilo loše ne bi sigurno izgradili ni svoj identitet, a ni svoje države? Za Njegoša pročitajte samo šta su pisali Hrvatski pisci, šta je pisao Andrić, Kulenović... Nije ih sigurno nijedan Srbin gonio da pišu o Srbima ali ljudi su bili normalni i slobodni,a danas samo priča Srbi svojataju ovo, ono, upamtite ništa nije naše sve je ovo Božije i za kratak period svi ćemo otići sa ovog svijeta a vi razmislite kako pa budimo ljudi!