Лаушевић поново на даскама

Глумац Жарко Лаушевић припрема позоришни комад којим ће се вратити у наше позориште, па ће самим тим више бити и у Србији.

Забава 11.05.2017 | 13:43
Лаушевић поново на даскама
Глумац је годинама живео у Америци, а пре пар година је снимио филм "Смрдљива бајка".

Тренутно игра у серији "Сенке над Балканом", а "затвара круг" улогом у театру.

Лаушевић и српки глумачки бард Петар Божовић играће у представи коју ће режирати Љиљана Тодоровић, по тексту Жељка Мијановића.

- Ради се о случају Витомира Николића, а главни јунаци су судија и песник. Да не причам даље - рекао је Божовић за "Курир".

Божовић је рекао да мисли да ће премијера комада бити ове јесени, али да се не оптерећује роковима и датумима.

Лаушевић је због двоструког убиства у Подгорици почетком деведесетих издржао казну од четири и по године, затим је помилован и напустио је Србију.

Глумчев отац Душан преминуо је 1997. док је Жарко био у затвору, а мајка Роксанда преминула је крајем прошле године, због чега се глумац накратко вратио у Црну Гору.

(Ало)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

РАЈНА

13.05.2017 04:24

Офуцало се брате , од жена, алкохола и дроге, а глуми великог глумца. То му је морам признати најбоља улога, боља од оних које је снимао, и гдје је своје је...б...а..чке квалитете приказивао отворено и без стида. Кад сам била дијете, кад почне филм и видим да игра овај "велики глумац" сама сам одлазила од ТВ, јер се филм није могао гледати гдје је било више генерација. То је тад било оно вријеме гдје су родитељи били родиељи, а не као сад менаџери малољетној дјеци ( Пинкове звездице, зведе Гранда) и кад су сматрали да кафана читај естрада није за њихову дјецу већ школа и факултет. Када је све отишло к врагу , тада је и овај посато симбол, ал ја никако да скужим ЧЕГА брате ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

викторија

14.10.2017 23:50

Из тебе мрзња проговара , срамота , цовјек је пропао од јада , муке и бриге , а никаква дрога ни алкохол нису у питању , сретно зарко , ниста јос није готово

Name

Викторија

15.10.2017 10:50

Жарко прошлост је прошла , промијенит се не може ништа , гледај у будућност , мало теретана , здрава исхрана , добар сан и бит ћеш опет онај стари , мртвима покој души , нек им је лака земља уосталом сви ће мо умријет а можда је тамо боље већ овдје ,жарко сретно и држи се , прошлост остави у проśлости

Name

Соња

15.10.2017 10:52

А своје ј.... Квалитете је показивао онда кад је редатељ то од њега тражио злочаста жено