Laušević ponovo na daskama

Glumac Žarko Laušević priprema pozorišni komad kojim će se vratiti u naše pozorište, pa će samim tim više biti i u Srbiji.

Zabava 11.05.2017 | 13:43
Laušević ponovo na daskama
Glumac je godinama živeo u Americi, a pre par godina je snimio film "Smrdljiva bajka".

Trenutno igra u seriji "Senke nad Balkanom", a "zatvara krug" ulogom u teatru.

Laušević i srpki glumački bard Petar Božović igraće u predstavi koju će režirati Ljiljana Todorović, po tekstu Željka Mijanovića.

- Radi se o slučaju Vitomira Nikolića, a glavni junaci su sudija i pesnik. Da ne pričam dalje - rekao je Božović za "Kurir".

Božović je rekao da misli da će premijera komada biti ove jeseni, ali da se ne opterećuje rokovima i datumima.

Laušević je zbog dvostrukog ubistva u Podgorici početkom devedesetih izdržao kaznu od četiri i po godine, zatim je pomilovan i napustio je Srbiju.

Glumčev otac Dušan preminuo je 1997. dok je Žarko bio u zatvoru, a majka Roksanda preminula je krajem prošle godine, zbog čega se glumac nakratko vratio u Crnu Goru.

(Alo)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

RAJNA

13.05.2017 04:24

Ofucalo se brate , od žena, alkohola i droge, a glumi velikog glumca. To mu je moram priznati najbolja uloga, bolja od onih koje je snimao, i gdje je svoje je...b...a..čke kvalitete prikazivao otvoreno i bez stida. Kad sam bila dijete, kad počne film i vidim da igra ovaj "veliki glumac" sama sam odlazila od TV, jer se film nije mogao gledati gdje je bilo više generacija. To je tad bilo ono vrijeme gdje su roditelji bili rodielji, a ne kao sad menadžeri maloljetnoj djeci ( Pinkove zvezdice, zvede Granda) i kad su smatrali da kafana čitaj estrada nije za njihovu djecu već škola i fakultet. Kada je sve otišlo k vragu , tada je i ovaj posato simbol, al ja nikako da skužim ČEGA brate ..

ODGOVORITE
Name

viktorija

14.10.2017 23:50

Iz tebe mrznja progovara , sramota , covjek je propao od jada , muke i brige , a nikakva droga ni alkohol nisu u pitanju , sretno zarko , nista jos nije gotovo

Name

Viktorija

15.10.2017 10:50

Žarko prošlost je prošla , promijenit se ne može ništa , gledaj u budućnost , malo teretana , zdrava ishrana , dobar san i bit ćeš opet onaj stari , mrtvima pokoj duši , nek im je laka zemlja uostalom svi će mo umrijet a možda je tamo bolje već ovdje ,žarko sretno i drži se , prošlost ostavi u proślosti

Name

Sonja

15.10.2017 10:52

A svoje j.... Kvalitete je pokazivao onda kad je redatelj to od njega tražio zločasta ženo