Кува ли се Џошуа - Кличко ИИ?!

Мегаборба која је задовољила и највеће љубитеље бокса, али и саме учеснике врло лако би могла да добије свој наставак и то већ ове године.

Остали спортови 14.05.2017 | 22:45
Кува ли се Џошуа - Кличко ИИ?!
Многи заљубљеници у племениту вештину, али и они који једноставно воле спорт слажу се у једном - меч између Ентонија Џошуе и Владимира Кличка је био заиста изузетан. Један од најбољих, ако не и најбољи (барем што се тешкаша тиче) у последњој деценији.

Млади британски ас је тек у 11. рунди успео да сруши 14 година старијег противника и то пошто је и он омирисао под ринга на препуном Вемблију. Толико је било узбудљиво да они који су присуствовали тврде да је гледалиште, свих 90.000 (!) људи доживело праву екстазу. Од славља до разочарања и назад. Победник и поражени поделили су само за ту ноћ око 30 милиона фунти (преко 35 милиона евра), дакле сви срећни и задовољни. Па зашто онда не би било реванша?

Ма, наравно да ће га бити и то по свему судећи већ у 2017. Говоркања су почела, као и "пумпања" преко медија. Тако је пре неки дан, менаџер Џошуе, Еди Херн као случајно открио да су се његов штићеник и старији Кличко, Виталиј замало потукли насред ринга по завршетку меча.

"На почетку меча Ентони је гледао у Виталија, али и овај у њега. Деловало је као обично одмеравање, које је ипак кулмунирало на крају меча. Тад је Џошуа пришао Владимиру, рекао му неколико лепих речи, а онд је наставио да меље. Витали га је гледао, схватио да је време да се прекине прича и покушао да извуче брата. Ентони је лоше реаговао и опасовао Виталија и тада је умало настао хаос. Срећом, спречен је. Научио је Ентони из овакквог меча штошта, тако да такве грешке неће понављати ", тврди Херн.

Дакле, наредних седмица очекујте надовезивање на ово сведочење и лагано подгревање атмосфере. Кад маркетиншки магови израчунају да је све спремно за узимање лове, најавиће и спектакл. Живи били, па видели.

Извор: моззартспорт

фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар