ЛЕ - Мурињо: Најважнија утакмица у историји!

Менаџер Манчестер јунајтеда не жели ни да помисли да у Селти дају већи значај реваншу полуфинала Лиге Европе него у његовом клубу.

Фудбал 11.05.2017 | 13:00
ЛЕ - Мурињо: Најважнија утакмица у историји!
Жозе Морињо рекао је данас да је предстојећа реванш утакмица полуфинала Лиге Европа протв Селте "најважнија у клупској историји".

Троструки првак Европе у четвртак (21.05) ће на Олд Трафорду тражити пролаз у финале Лиге Европе, чиме би се сасвим примакао трофеју и месту у Лиги шампиона 2017/18, што тешко може да обезбеди кроз пласман у домаћем првенству.

Јунајтед је у првом мечу у Вигу славио резултатом 1:0, а Жозе Мурињо, који је тада жалио за убедљивијом победом, сада каже да је реванш против Селте "најважнија утакмица у клупској историји"!

"У Селти кажу да је ово најважнија утакмица у њиховој историји. Ја мислим да је најважнија у нашој историји. Није важно шта се пре дешавало, колико смо у прошлости играли важних мечева. Селта не сања победу више од нас, заиста верујем да у том погледу неће бити разлике међу екипама у четвртак", рекао је Мурињо.

Он је претходне две утакмице у Премијер лиги играо са комбинованим тимовима, а резултат је само један освојен бод од могућих шест.

"Рачуница је једноставна - 17 утакмица у седам недеља, са 16 играча, то је немогуће. То није коцкање, то је била једноставна одлука, заснована на здравом разуму", навео је бивши тренер Челсија, Реала, Интера и Порта.

Лион ће у другом полуфиналу "јурити" 1:4 против Ајакса пред својим навијачима.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар