LE - Murinjo: Najvažnija utakmica u istoriji!

Menadžer Mančester junajteda ne želi ni da pomisli da u Selti daju veći značaj revanšu polufinala Lige Evrope nego u njegovom klubu.

Fudbal 11.05.2017 | 13:00
LE - Murinjo: Najvažnija utakmica u istoriji!
Žoze Morinjo rekao je danas da je predstojeća revanš utakmica polufinala Lige Evropa protv Selte "najvažnija u klupskoj istoriji".

Trostruki prvak Evrope u četvrtak (21.05) će na Old Trafordu tražiti prolaz u finale Lige Evrope, čime bi se sasvim primakao trofeju i mestu u Ligi šampiona 2017/18, što teško može da obezbedi kroz plasman u domaćem prvenstvu.

Junajted je u prvom meču u Vigu slavio rezultatom 1:0, a Žoze Murinjo, koji je tada žalio za ubedljivijom pobedom, sada kaže da je revanš protiv Selte "najvažnija utakmica u klupskoj istoriji"!

"U Selti kažu da je ovo najvažnija utakmica u njihovoj istoriji. Ja mislim da je najvažnija u našoj istoriji. Nije važno šta se pre dešavalo, koliko smo u prošlosti igrali važnih mečeva. Selta ne sanja pobedu više od nas, zaista verujem da u tom pogledu neće biti razlike među ekipama u četvrtak", rekao je Murinjo.

On je prethodne dve utakmice u Premijer ligi igrao sa kombinovanim timovima, a rezultat je samo jedan osvojen bod od mogućih šest.

"Računica je jednostavna - 17 utakmica u sedam nedelja, sa 16 igrača, to je nemoguće. To nije kockanje, to je bila jednostavna odluka, zasnovana na zdravom razumu", naveo je bivši trener Čelsija, Reala, Intera i Porta.

Lion će u drugom polufinalu "juriti" 1:4 protiv Ajaksa pred svojim navijačima.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar