Човић: Можемо ли о кошарци?!

Звезда је изгубила корак у трци за титулу и то је био повод да крену спекулације о одласку Звездана Терзића из фудбалског клуба и повратку Небојша Човића.

Кошарка 10.05.2017 | 23:40
Човић: Можемо ли о кошарци?!
Овакве приче подстакнуте су поразом Црвене звезде од Вождовца, после којег је тим напустио и шеф струке Миодраг Божовић.

Терзић је неколико дана после тог пораза на конференцији рекао да је титула отета и да ће извештај поднети након скупштине клуба 4. и 5. јуна.

"Спреман сам да одем, али одлазим уздигнута чела на свему што сам урадио у Црвеној звезди. Радио сам одговорно, дисциплиновано, часно, поднећу извештај, а делегати ће одлучити. Спреман сам да одем из клуба, и већи од мене су одлазили. Сви ћемо једног дана отићи из Звезде. Радио сам искључиво у интересу клуба, а нисам сигуран да су и моји претходници тако радили. Докле год сам ту борићу се у Звездином интересу" , рекао је Терзић на конференцији пре два дана.

Од тада се појавило и много коментара да би његов наследник могао да буде Човић. Човић је у кратком разговору за Б92.нет рекао да не жели да прича о питањима у вези са фудбалом.

"Ја сам председник кошаркашког клуба. Можемо да причамо о кошарци" било је све што смо могли да чујемо од првог човека Кошаркашког клуба Црвена звезда.

Човић је претпрошле године и изјавио да се осећа способним за место председника фудбалског клуба. "Није искључено ни да хоћу, ни да се нећу кандидатовати за председника ФК Црвена звезда" рекао је тада, али се октобра 2015. године није кандидовао.

Претходно је био члан радне групе која је 2012. године утврђивала висину дугова Црвене звезде, а био је и потпредседник фудбалског клуба.

Први човек ККЦЗ је од 2011. године, а клуб је од сезоне 2013/2014. редовни учесник Евролиге. У сезони 2015/2016. стигли су до Топ 8 елитног такмичења.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар