То се чекало: Ранијери има понуду из Француске!

И то да игра у Лиги шампиона!

Фудбал 16.05.2017 | 08:30
То се чекало: Ранијери има понуду из Француске!
Анталија је нудила вишегодишњи уговор, не и гаранције да би могла да му закачи „наруквицу“. А ни турско првенство није ни изблиза атрактивно као, на пример, француско.Отуда је апсолутно разумљива одлука Клаудија Ранијерија да одбије позив Самјуела Етоа, поготово услед нових сазнања да је 65-годишњи стручњак кандидат за шефа струке Нице.

Председник клуба са Азурне обале Жан Пјер Ривер је, уверава Франс фудбал, почео преговоре са италијанским стратегом да овај преузме бригу о екипи услед могућег одласка Лусијана Фавра. Наиме, Швајцарац се помиње као једно од решења за клупу Борусије из Дортмунда (мада га у Немачкој желе још и Шалке и Леверкузен), па ће, уколико се то деси, једно од најпријатнијих изненађења овогодишње сезоне морати да тражи новог тренера.

Франс фудбал додаје да је Ранијери овог пролећа неколико пута гледао мечеве Нице, јер живи у оближњем Монте Карлу, а Жан Пјер Ривер игра на карту његових емоција према пловидби јахтом, што би му, логично, било лакше уколико би изабрао Ницу, уместо Вест Хема или Лиона, такође заинтересованих за некадашњег менаџера Лестера.

С друге стране, питање је да ли је то само довољно за Клаудија, јер се већ најављују одласци неки од кључних играча, попут Бајеса, Балотелија, Серија или Беланде, али ту је извесно учешће Нице у квалификацијама за Лигу шампиона као мамац.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар