To se čekalo: Ranijeri ima ponudu iz Francuske!

I to da igra u Ligi šampiona!

Fudbal 16.05.2017 | 08:30
To se čekalo: Ranijeri ima ponudu iz Francuske!
Antalija je nudila višegodišnji ugovor, ne i garancije da bi mogla da mu zakači „narukvicu“. A ni tursko prvenstvo nije ni izbliza atraktivno kao, na primer, francusko.Otuda je apsolutno razumljiva odluka Klaudija Ranijerija da odbije poziv Samjuela Etoa, pogotovo usled novih saznanja da je 65-godišnji stručnjak kandidat za šefa struke Nice.

Predsednik kluba sa Azurne obale Žan Pjer River je, uverava Frans fudbal, počeo pregovore sa italijanskim strategom da ovaj preuzme brigu o ekipi usled mogućeg odlaska Lusijana Favra. Naime, Švajcarac se pominje kao jedno od rešenja za klupu Borusije iz Dortmunda (mada ga u Nemačkoj žele još i Šalke i Leverkuzen), pa će, ukoliko se to desi, jedno od najprijatnijih iznenađenja ovogodišnje sezone morati da traži novog trenera.

Frans fudbal dodaje da je Ranijeri ovog proleća nekoliko puta gledao mečeve Nice, jer živi u obližnjem Monte Karlu, a Žan Pjer River igra na kartu njegovih emocija prema plovidbi jahtom, što bi mu, logično, bilo lakše ukoliko bi izabrao Nicu, umesto Vest Hema ili Liona, takođe zainteresovanih za nekadašnjeg menadžera Lestera.

S druge strane, pitanje je da li je to samo dovoljno za Klaudija, jer se već najavljuju odlasci neki od ključnih igrača, poput Bajesa, Balotelija, Serija ili Belande, ali tu je izvesno učešće Nice u kvalifikacijama za Ligu šampiona kao mamac.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar