Тешка времена за Луиса Ибањеза!

Некад Лига шампиона, данас млади тим Трабзона! Аргентинац у Турској пролази кроз тежак период!

Фудбал 12.05.2017 | 15:00
Тешка времена за Луиса Ибањеза!
Српска бајка претворила се у турски кошмар за Луиса Ибањеза. И то за свега неколико месеци. Један од најбољих играча Црвене звезде у претходној сезони пролази кроз врло тежак период у Трабзону.

Тренер тог тима Ерсун Јанал нема много поверења у искусног левог бека. Ове сезоне доскорашњи љубимац Делија је одиграо свега пет првенствених мечева за Трабзон, забележио је и два наступа у оквиру Купа Турске... На његову минутажу утицао је и долазак Емануела Маса који је неприкосновен на левом боку.

Момак који је на почетку ове сезоне играо у квалификацијама за Лигу шампиона у дресу Црвене звезде, тренутно скупља минуте у младом тиму Трабзона. Реч је о екипи састављеној од играча до 21 године за коју право наступа има и неколико старијих фудбалера.

Луис Ибањез је био у стартној постави младог тима Трабзона на последњем мечу против Генчелера. Гости су добили тај дуел са 1:0.

Ибањез је прешао у Трабзон лета прошле године за 1.400.000 евра. Претходне сезоне постигао је десет првенствених голова и имао исто толико асистенција у дресу Црвене звезде.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар