Teška vremena za Luisa Ibanjeza!

Nekad Liga šampiona, danas mladi tim Trabzona! Argentinac u Turskoj prolazi kroz težak period!

Fudbal 12.05.2017 | 15:00
Teška vremena za Luisa Ibanjeza!
Srpska bajka pretvorila se u turski košmar za Luisa Ibanjeza. I to za svega nekoliko meseci. Jedan od najboljih igrača Crvene zvezde u prethodnoj sezoni prolazi kroz vrlo težak period u Trabzonu.

Trener tog tima Ersun Janal nema mnogo poverenja u iskusnog levog beka. Ove sezone doskorašnji ljubimac Delija je odigrao svega pet prvenstvenih mečeva za Trabzon, zabeležio je i dva nastupa u okviru Kupa Turske... Na njegovu minutažu uticao je i dolazak Emanuela Masa koji je neprikosnoven na levom boku.

Momak koji je na početku ove sezone igrao u kvalifikacijama za Ligu šampiona u dresu Crvene zvezde, trenutno skuplja minute u mladom timu Trabzona. Reč je o ekipi sastavljenoj od igrača do 21 godine za koju pravo nastupa ima i nekoliko starijih fudbalera.

Luis Ibanjez je bio u startnoj postavi mladog tima Trabzona na poslednjem meču protiv Genčelera. Gosti su dobili taj duel sa 1:0.

Ibanjez je prešao u Trabzon leta prošle godine za 1.400.000 evra. Prethodne sezone postigao je deset prvenstvenih golova i imao isto toliko asistencija u dresu Crvene zvezde.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar