Кривична пријава: "Не мучим псе"

Прелепи шар-пеј Вито изазвао је праву буру на Фејсбуку када се појавила прича да Светлана Ражнатовић у нехуманм условима држи овог пса, чију је слику пре пет година објавила на Твитеру.

Србија 10.05.2017 | 22:00
Кривична пријава: "Не мучим псе"
Реакције су биле бројне и бурне, а док се акција спасавања захуктавала, прича о Виту је преко пријатеља стигла и до Цеце, која нема Фејсбук страницу. Фолк дива је дословно остала шокирана.

"Нисам могла да верујем шта чујем. Пас је био у шетњи и привезан је на паркингу да не истрчи на улицу пре него што га уведемо у кућу. Он живи са нама већ пет година. Мажен је и пажен, спава на кревету и члан је породице.

Ми имамо укупно десет паса, два јазавичара Вељко је довео у кућу са улице, па се бринемо о њима, а како да не волимо и не чувамо нашег Вита. Знате, то што се појавило на Фејсбуку толико је малициозно и ружно да сам истог дана отишла и пријавила ту девојку одсеку за високотехнолишки криминал.

Не можете свакакве лажи и гадости да постављате на Фејсбук и да за то не одговарате", објашњава Цеца, и додаје и да особа која је сликала Вита и написала те лажи није из комшилука јер би у том случају било још фотографија којима би могла да докаже то што тврди.

"Ово је очито сликао неко у пролазу и измислио причу. Вито не чува паркинг, он живи са нама, али на паркингу имамо четири пса који су у својим боксовима и имају своје кућице. Ни они не чувају паркинг него су Вељкови љубимци. Па први Вељко не би дозволио да било ком псу нешто фали јер их обожава.

Видите и сами да се само слика са кучићима. У Бањалуци је тренутно са шест паса које је повео са собом из Београда. Пошто тамо живи поред шуме, шета их, игра се са њима, дресира их…", објашњава Цеца, коју су фанови већ засули понудама да усвоје Вита ако она више не може да га чува.



Извор: Свет

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Естрадни спајиз

10.05.2017 20:08

Пола естраде би личило на сарпеја да не иде на ботокса.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цици

10.05.2017 23:19

Ражнатовићи су познате убице.

ОДГОВОРИТЕ