Надал и Мари открили шта мисле о Новаковој одлуци...

Одлука Новака Ђоковића да раскине сарадњу са комплетним стручним штабом била је изненађујућа и за његове највеће ривале.

Тенис 12.05.2017 | 10:30
Надал и Мари открили шта мисле о Новаковој одлуци...
Ђоковић је у петак раскинуо сарадњу са тренером Маријаном Вајдом, кондиционим тренером Гебхартом Фил Гричем и физиотерапеутом Миљаном Амановићем да закључно са Мастерс турниром у Монте Карлу окончају вишегодишњу сарадњу.

Он је потом најавио да ће нови тренер бити неко велико име, а британски медији открили су да је Андре Агаси најближи тој позицији.

Са друге стране, Новакови ривали верују да постоји добар разлог за овакав потез.

"За нас делује као да је Новак изненада донео ову одлуку. Можда је то нешто о чему је дуго размишљао. Ја могу да кажем да је тешко стално путовати. На неки начин је сјајно, али је веома тешко путовати са истим особама 10, 11 или 12 година. Права је реткост видети да сарадња између тренера и играча толико дуго траје. Стално путујемо, одвојени смо од породице. Његова сарадња са стручним штабом је била и више него успешна. Сигуран сам да су се разишли у одличним односима. Видећемо који ће бити следећи потез који ће Ђоковић повући", рекао је први играч света Енди Мари.

Рафаел Надал био је много мање речит од Британца.

"Немам мишљење о томе. Свака част ако мисли да је то најбоље за њега. Моје мишљење је да је он слободан да у сваком тренутку ради шта му одговара", додао је Надал.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар