Процурио снимак из куће предатора

Сексуални предатор Давид Тимотхy Деакин (53) из Америке ухапшен је прошлог мјесеца на Филипинима, а сада су у јавност процурили снимци његове куће током хапшења на којима се виде камере, дјечје гаћице и остала одјећа, као и секс-играчке.

Свијет 10.05.2017 | 12:52
Процурио снимак из куће предатора
Деакин је ухапшен у његовој кући због сумње да је злостављао дјецу, а терети се и да је наводно своје жртве излагао уживо на интернету те за бројне порнографске видеоснимке и фотографије на интернету.

Међу материјалним доказима, који су прикупљени у његовом дому налази се и колекција хард дискова са непримјереним садржајима, што је једна од највећих запљена оваквог материјала на Филипинима.

На снимку се се види Деакин док полуго сједи на свом кревету с лисицама на рукама, док истражиоци претресају просторије у потрази за гнусним материјалима.

Пред истражиоцима је тежак посао с обзиром да морају да прегледају 30 хард дискова како би идентификовали Деакинове жртве и дошли до купаца ових снимака и фотографија.

До сада су пронађене фотографије и видеоснимци сексуалног искориштавања дјеце, преноси "Даилy маил".

Оно што је најважније јесте чињеница да је током полицијске акције спасено двоје дјеце у старости од 9 и 11 година.

Сексуално злоставање дјеце на интернету биљежи забрињавајући пораст на Филипинима, а према подацима ФБИ, у сваком тренутку на интернету вреба чак 750.000 сексуалних предатора.



(Агенције)

 

Коментари / 0

Оставите коментар