Звезда: Ми "звали" судију, он нам не досуди пенале!

"Зашто Партизану нису одузети бодови? Зашто није затворен стадион Партизана? Зашто је Николићу поништена казна?", питају у Црвеној звезди, тврдећи да је саопштење Судијске организације ФСС доказ да су били у праву када су дигли глас.

Фудбал 10.05.2017 | 13:30
Звезда: Ми "звали" судију, он нам не досуди пенале!
После реакције из Партизана, реаговала је и Црвена звезда на оштре оптужбе Судијске комисије ФСС.

Додуше, за разлику од директно прозваног директора црно-белих Милоша Вазуре, који је кратко и штуро демантовао оптужбе у разговору за агенцију Бета, из Љутице Богдана није стигла реакција такође прозиваног директора, Звездана Терзића, већ је медијима достављена писана изјава председника клуба, Светозара Мијаиловића.

"Оглашавање Судијске комисије у овом тренутку најбоље показује да смо били у праву за све што смо јуче (у понедељак, прим. аут) рекли. Док су из комшилука викали: 'Држ'те лопова', а сами крали и мешетарили, док су они вршили притисак на судије и то поименце пред сваки меч, док су њихови назови навијачи износили поменуте бројеве телефона судијска комисија је ћутала", наведено је у изјави.

"Али, оног тренутка када је Звезда дигла глас - ето судијске комисије да се огласи и да се сети етике и етичке комисије. Док су дозвољавали најжешћи притисак на арбитре из комшилука, етика и етичка комисија им није била потребна, али кад смо навели како функционише спрега Партизана и неких делова савеза одмах су се сетили етике".

Мијаиловић је потом прокоментарисао и утакмице због којих је Црвена звезда доведена у везу са звањем судија телефоном и уласцима у свлачионицу.

"Сви наводи су глупости. А, најбољи пример за то је како кажу да смо вршили притисак на судију меча са Вождовцем, а он нам не досуди два чиста пенала. А притисак на тог судију је вршен из Партизана и то јавно, на Вибер чету поменутог клуба. И онда покушавају нама да потуре како ми вршимо притисак. Опет по принципу 'Држ'те лопова!'", наводи се у изјави и наглашава:

"Е, па господо нећете моћи. Опет питамо: Зашто Партизану нису одузети бодови када је Влаховић играо без прегледа? Зашто је њихов стадион још отворен после срамних скандирања? Да ли ће Леонардо бити кажњен због ударања Фримпонга и Планића? Да ли ће њихов тренер проћи само са једним мечом казне због расизма иако их је добио седам?", пита Мијаиловић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар