Партибрејкерси више не постоје

Гитариста Небојша Антонијевић Антон који је уз Зорана Костића Цанета чинио окосницу култног састава Партибрејкерс први пут је отворено говорио о разлозима због којих су њих двојица након 35 година кренули одвојеним путевима.

Србија 09.05.2017 | 19:50
Партибрејкерси више не постоје
"Цане и ја смо радили заједно и апсолутно је било небитно ко је шта написао. Па зато смо бенд. Чим крене дијељење на титуле, чим крене его да се надувава... То је болест овог свијета у овом тренутку", рекао је у разговору за Блиц Небојша Антонијевић Антон.

Након 35 година успјешне каријере у Партибрејкерсима фронтмен Зоран Костић Цане већ увелико ради са бендом Шкртице, а Антон је недавно оформио свој бенд са два преостала члана Брејкерса.

"Сада су све пјесме моје, али морам да имам екипу која је дио мене. Онда су бенд и публика једно", рекао је Антон додавши да је у томе тајна музике.

Истакао је да се он и Цане међусобно подржавају.

"Како да кажем, свашта је било између нас и добро је да човјек скапира да се никад не веже за једну ствар", рекао је.

Истиче да су Брејкерси велика ствар у његовом животу, а имао је прилику слушати Цанетове Шкртице.

"Путовали смо једном негдје и онда је Цане хтио да се похвали, донио је и пустио пјесме са пробе. Мени је то било супер", испричао је.

На питање како ће се звати нова група и албум на којем тренутно ради, Антон је рекао да ће име бенда ићи уз његово име јер је то његов први албум.

"Биће нешто. Стално се зезамо, зовем их 'Тешки хипици', сви смо се забрадили и сви смо фантастично расположени", додао је.

На албуму ће бити девет пјесама које ће отпјевати управо Антон.

(Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар