Partibrejkersi više ne postoje

Gitarista Nebojša Antonijević Anton koji je uz Zorana Kostića Caneta činio okosnicu kultnog sastava Partibrejkers prvi put je otvoreno govorio o razlozima zbog kojih su njih dvojica nakon 35 godina krenuli odvojenim putevima.

Srbija 09.05.2017 | 19:50
Partibrejkersi više ne postoje
"Cane i ja smo radili zajedno i apsolutno je bilo nebitno ko je šta napisao. Pa zato smo bend. Čim krene dijeljenje na titule, čim krene ego da se naduvava... To je bolest ovog svijeta u ovom trenutku", rekao je u razgovoru za Blic Nebojša Antonijević Anton.

Nakon 35 godina uspješne karijere u Partibrejkersima frontmen Zoran Kostić Cane već uveliko radi sa bendom Škrtice, a Anton je nedavno oformio svoj bend sa dva preostala člana Brejkersa.

"Sada su sve pjesme moje, ali moram da imam ekipu koja je dio mene. Onda su bend i publika jedno", rekao je Anton dodavši da je u tome tajna muzike.

Istakao je da se on i Cane međusobno podržavaju.

"Kako da kažem, svašta je bilo između nas i dobro je da čovjek skapira da se nikad ne veže za jednu stvar", rekao je.

Ističe da su Brejkersi velika stvar u njegovom životu, a imao je priliku slušati Canetove Škrtice.

"Putovali smo jednom negdje i onda je Cane htio da se pohvali, donio je i pustio pjesme sa probe. Meni je to bilo super", ispričao je.

Na pitanje kako će se zvati nova grupa i album na kojem trenutno radi, Anton je rekao da će ime benda ići uz njegovo ime jer je to njegov prvi album.

"Biće nešto. Stalno se zezamo, zovem ih 'Teški hipici', svi smo se zabradili i svi smo fantastično raspoloženi", dodao je.

Na albumu će biti devet pjesama koje će otpjevati upravo Anton.

(Blic)

Komentari / 0

Ostavite komentar