Анонимуси: ИИИ свјетски рат почиње

Хакерска група Анонимуси објавила је видео у којем тврде да ће до Трећег свјетског рата доћи следеће године и то због тензија на корејском полуострву.

Свијет 09.05.2017 | 15:44
Анонимуси: ИИИ свјетски рат почиње
"Припремите се за оно што долази", упозорили су у видеу који су објавили на YоуТубе-у, и додали како ће Трећи свјетски рат бити "глобално разарајући, како на средину, тако и на економском нивоу", преноси Индеx.хр.

Ова група поручила је у видео поруци да "сви знакови рата који се припрема на корејском полуострву излазе на видјело".

"Гледамо како свака земља повлачи своје стратешке потезе, али за разлику од претходних свјетских ратова, иако ће бити војника на тлу, ова борба ће бити жестока, брутална и брза. Ово је стварни рат с глобалним посљедицама, у који су увучене три велесиле. Друге нације биће присиљене да бирају страну", поручили су Анонимуси.

Ова група је у видеу цитирала извјештаје у којима Кина говори својим грађанима да напусте Сјеверну Кореју, недавна тестирања балистичких ракета од стране САД, као и слање војске САД у Аустралију.

"Кинези очајнички желе да избјегну рат. Само ове недјеље кинески званичници су САД и Сјеверној Кореји, након бројних покушаја смиривања тензија, рекли да се смире и престану да иритирају једни друге. Прагматични Кинези полако губе стрпљење", наводи се у видеу.

Како су навели, сигнал за то је и што је амерички предсједник Доналд Трамп позвао филипинског предсједника Филипа Дутертеа, како би видео да ли су на истој страни.

"Ипак, чак је и Дутерте савјетовао Трампа да се клони Ким Џонг-уна. Припремите се за оно што слиједи", поручују Анонимуси.

(Независне новине)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Хм

09.05.2017 14:17

Није циљ Ким Дзонг Ун него увлацење Кине у рат и заустављање кинеске економије која граби корацима од, не 7, него 70 миља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма

09.05.2017 14:28

Поциње буна од Ким Дзонг Уна.

Name

Поппцоен

09.05.2017 14:34

Попустите мало Арапе јер сте њих сјебали до краја Амери нису свјесни да це им се глобално водјење политике мозда вратити рузно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коке

09.05.2017 16:41

Хајде не Будалите,вец се ухватите Посла

ОДГОВОРИТЕ
Name

Купус

09.05.2017 20:22

Овим милионерима и милиардерима се висе мили зивит него сиротињи и обицном рајом.Глобални рат па да се завуку у неке пецине и бункере није то њима забавно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миллy

09.05.2017 21:41

Анонимус... људи гледају ово, па на сву муку постају јос висе препаднути и озлојадјени... право казе неко прије, прихватимо се посла...

ОДГОВОРИТЕ