Кики Лесендрић и Пилоти представили нови спот

Једна од култних песама Пилота, настала давне 1987. године добила је након тридесетак година живота, своје видео издање које Вам ексклузивно представљамо.

Забава 09.05.2017 | 11:18
Кики Лесендрић и Пилоти  представили  нови спот
Ово је једна од песама које су у 2017. години добиле нове аранжмане и нашле се на албуму „Рекла је да у мојој глави чује гитаре и бубњеве“, који је премијерно представљен публици 12. априла.

„Када сањамо“ је песма која је кроз деценије свог постојања освојила срца бројне публике и једна је од највољенијих и најизвођенијих песама Кикија Лесендрића.

Спот за песму настао је у продукцији „Инвенио филмс“ из Бијељине, коју чини група младих аутора, а иза којих је низ успешних сарадњи са бројним балканским звездама. Спот је сниман на неколико локација у Босни и Херцеговини уз учешће великог броја статиста, а уз свесрдну подршку маркетиншког ланца „Беттy“ апотека.

2017. година је за Кикија и Пилоте, једна од најзначајнијих јер уз излазак албума са двадесет најзначајнијих песама, те рад на неколико спотова, Пилоте очекује сјајна концертна сезона. Већ овог викенда наступају по први пута у Канади, али је круна концертне сезоне свакако наступ на београдском стадиону „Ташмајдан“ 10. јуна.


БН ТВ
фото: Инвенио Филмс

Коментари / 0

Оставите коментар