Kiki Lesendrić i Piloti predstavili novi spot

Jedna od kultnih pesama Pilota, nastala davne 1987. godine dobila je nakon tridesetak godina života, svoje video izdanje koje Vam ekskluzivno predstavljamo.

Zabava 09.05.2017 | 11:18
Kiki Lesendrić i Piloti  predstavili  novi spot
Ovo je jedna od pesama koje su u 2017. godini dobile nove aranžmane i našle se na albumu „Rekla je da u mojoj glavi čuje gitare i bubnjeve“, koji je premijerno predstavljen publici 12. aprila.

„Kada sanjamo“ je pesma koja je kroz decenije svog postojanja osvojila srca brojne publike i jedna je od najvoljenijih i najizvođenijih pesama Kikija Lesendrića.

Spot za pesmu nastao je u produkciji „Invenio films“ iz Bijeljine, koju čini grupa mladih autora, a iza kojih je niz uspešnih saradnji sa brojnim balkanskim zvezdama. Spot je sniman na nekoliko lokacija u Bosni i Hercegovini uz učešće velikog broja statista, a uz svesrdnu podršku marketinškog lanca „Betty“ apoteka.

2017. godina je za Kikija i Pilote, jedna od najznačajnijih jer uz izlazak albuma sa dvadeset najznačajnijih pesama, te rad na nekoliko spotova, Pilote očekuje sjajna koncertna sezona. Već ovog vikenda nastupaju po prvi puta u Kanadi, ali je kruna koncertne sezone svakako nastup na beogradskom stadionu „Tašmajdan“ 10. juna.


BN TV
foto: Invenio Films

Komentari / 0

Ostavite komentar