Господин, прије свега - Антонио Конте!

Велики гест италијанског стручњака.

Фудбал 09.05.2017 | 11:30
Господин, прије свега - Антонио Конте!
Тешка времена дочекала су Мидлзбро. По четврти пут откако је заснована Премијер лига Лавови из Северног Јоркшира морају да пакују кофере и преселе се у друголигашко друштво. И то само годину и један дан пошто су обезбедили повратак у Премијер лигу.

Челси је био залогај који играчи Стива Егњуа нису могли да сажваћу. На крају су они били самлевени под ударом Челсијеве машине, насред Стамфорд Бриџа. То је Мидлзбро одвело у Чемпионшип, а Челсију и Антонију Контеу дало разлог за велико славље. Јер, титула је надохват руке. 

Темпераментни и емотивни италијански стручњак спада у ред оних које људи или воле, или не воле. Средине готово и да нема. Можете да га волите, али и да не гајите посебне емоције према њему, али његове џентлменске манира треба да поштујете. 

По завршетку утакмице, у тренуцима док су играчи Челсија славили, Конте је пришао сваком играчу Мидлзброа и члану стручног штаба и руковао се са њима. А онда је отишао и до трибине на којој су били смештени навијачи Бороа и поздравио их аплаузом. 

Бар један тренутак искористио је Конте како би са спортским ривалом поделио тугу. То је, пре свега, господски. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар