Gospodin, prije svega - Antonio Konte!

Veliki gest italijanskog stručnjaka.

Fudbal 09.05.2017 | 11:30
Gospodin, prije svega - Antonio Konte!
Teška vremena dočekala su Midlzbro. Po četvrti put otkako je zasnovana Premijer liga Lavovi iz Severnog Jorkšira moraju da pakuju kofere i presele se u drugoligaško društvo. I to samo godinu i jedan dan pošto su obezbedili povratak u Premijer ligu.

Čelsi je bio zalogaj koji igrači Stiva Egnjua nisu mogli da sažvaću. Na kraju su oni bili samleveni pod udarom Čelsijeve mašine, nasred Stamford Bridža. To je Midlzbro odvelo u Čempionšip, a Čelsiju i Antoniju Konteu dalo razlog za veliko slavlje. Jer, titula je nadohvat ruke. 

Temperamentni i emotivni italijanski stručnjak spada u red onih koje ljudi ili vole, ili ne vole. Sredine gotovo i da nema. Možete da ga volite, ali i da ne gajite posebne emocije prema njemu, ali njegove džentlmenske manira treba da poštujete. 

Po završetku utakmice, u trenucima dok su igrači Čelsija slavili, Konte je prišao svakom igraču Midlzbroa i članu stručnog štaba i rukovao se sa njima. A onda je otišao i do tribine na kojoj su bili smešteni navijači Boroa i pozdravio ih aplauzom. 

Bar jedan trenutak iskoristio je Konte kako bi sa sportskim rivalom podelio tugu. To je, pre svega, gospodski. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar