Какав тим: Златан, Пепе, Де Роси, Тери... И све за 0 евра!

Погледајте тим састављен од играча којима ће на лето истећи уговори. . .

Фудбал 10.05.2017 | 16:00
Какав тим: Златан, Пепе, Де Роси, Тери... И све за 0 евра!
Ближи се крај фудбалске сезоне у Европи, а са њим стиже и летњи прелазни рок који је увек узбудљив и интересантан. Очекује се, наравно да поново буду потрошене огромне суме новца на обештећења за трансфере, али увек је занимљиво у тим ситуацијама видети и ко су слободних играчи у месецима који долазе.

Тако, рецимо, овог лета многа звучна имена остају без уговора и моћи ће на лето да без икаквих ограничења траже нове клубове. Када се погледа списак од 19 играча који ће бити слободни за два месеца, добија се тим од којег би многи стрепели у Лиги шампиона.

Ту су, да на набрајамо баш све, Златан Ибрахимовић, Пепе, Данијеле де Роси и Санти Казорла. Не треба заборавити ни играче као што су Мајкл Керик, Џон Тери и Клас Јан Хунтелар.

Чини се да је најслабија понуда међу голманима, где се, уз част свим осталима, издвајају Вили Кабаљеро и Мигел Анхел Моја.

На списку су и Рикардо Квержма, Гале Клиши, Глен Џонсон, Тијаго Мендеш и Лукас Леива.

Наравно, постоји опција код сваког од њих да до краја сезоне ипак потпишу уговоре и тако аутоматски испадну са овог списка, али тим који смо поређали у формацији 4-4-2 делује прилично импресивно.

Уосталом, погледајте списак играча који ће овог лета бити слободни:

Голмани: Вили Кабаљеро (Манчестер Сити), Мигел Анхел Моја (Атлетико Мадрид)

Одбрана: Пепе (Реал Мадрид), Јоан Ђуру (Хамбург), Џон Тери (Челси), Тремулинас (Севиља), Гаел Клиши (Манчестер Сити), Антонио Луна (Еибар)  и Глен Џонсон (Стоук Сити).

Средина терена: Лукас Леива (Ливерпул), Санти Казорла (Арсенал), Данијеле де Роси (Рома), Мајкл Керик (Манчестер Јунајтед), Тијаго Мендеш (Атлетико Мадрид).

Напад: Златан Ибрахимовић, Рикардо Кварежма (Бешикташ), Хесус Навас (Манчестер Сити) и Клас Јан Хунтелар (Шалке).

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар