Kakav tim: Zlatan, Pepe, De Rosi, Teri... I sve za 0 evra!

Pogledajte tim sastavljen od igrača kojima će na leto isteći ugovori. . .

Fudbal 10.05.2017 | 16:00
Kakav tim: Zlatan, Pepe, De Rosi, Teri... I sve za 0 evra!
Bliži se kraj fudbalske sezone u Evropi, a sa njim stiže i letnji prelazni rok koji je uvek uzbudljiv i interesantan. Očekuje se, naravno da ponovo budu potrošene ogromne sume novca na obeštećenja za transfere, ali uvek je zanimljivo u tim situacijama videti i ko su slobodnih igrači u mesecima koji dolaze.

Tako, recimo, ovog leta mnoga zvučna imena ostaju bez ugovora i moći će na leto da bez ikakvih ograničenja traže nove klubove. Kada se pogleda spisak od 19 igrača koji će biti slobodni za dva meseca, dobija se tim od kojeg bi mnogi strepeli u Ligi šampiona.

Tu su, da na nabrajamo baš sve, Zlatan Ibrahimović, Pepe, Danijele de Rosi i Santi Kazorla. Ne treba zaboraviti ni igrače kao što su Majkl Kerik, Džon Teri i Klas Jan Huntelar.

Čini se da je najslabija ponuda među golmanima, gde se, uz čast svim ostalima, izdvajaju Vili Kabaljero i Migel Anhel Moja.

Na spisku su i Rikardo Kveržma, Gale Kliši, Glen Džonson, Tijago Mendeš i Lukas Leiva.

Naravno, postoji opcija kod svakog od njih da do kraja sezone ipak potpišu ugovore i tako automatski ispadnu sa ovog spiska, ali tim koji smo poređali u formaciji 4-4-2 deluje prilično impresivno.

Uostalom, pogledajte spisak igrača koji će ovog leta biti slobodni:

Golmani: Vili Kabaljero (Mančester Siti), Migel Anhel Moja (Atletiko Madrid)

Odbrana: Pepe (Real Madrid), Joan Đuru (Hamburg), Džon Teri (Čelsi), Tremulinas (Sevilja), Gael Kliši (Mančester Siti), Antonio Luna (Eibar)  i Glen Džonson (Stouk Siti).

Sredina terena: Lukas Leiva (Liverpul), Santi Kazorla (Arsenal), Danijele de Rosi (Roma), Majkl Kerik (Mančester Junajted), Tijago Mendeš (Atletiko Madrid).

Napad: Zlatan Ibrahimović, Rikardo Kvarežma (Bešiktaš), Hesus Navas (Mančester Siti) i Klas Jan Huntelar (Šalke).

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar