Миле Китић примљен у болницу

Певача је са високим притиском и боловима у грудима сурпуга Марта Савић довезла у дежурну службу.

Забава 09.05.2017 | 08:56
Миле Китић примљен у болницу
Фолк певач Миле Китић је током викенда због срчаних проблема хитно примљен у болницу. Тим лекара који брине о певачевом здрављу ових дана ће донети одлуку да ли ће му и када бити уграђен пејсмејкер.

Како сазнаје „Ало!”, Китић се пожалио на болове у пределу грудног коша, због чега га је уплашена супруга Марта Савић, такође певачица, одмах одвезла у болницу која се налази у близни њиховог дома на Звездари.

- Када је стигао у болницу, лекари су констатовали да има енормно висок притисак, док су болови у грудима јасно говорили да се ради о срчаним проблемима. Истог тренутка су му урађене анализе и он је задржан у болници. Лекари су констатовали премор срчаног мишића, због чега је све време под строгом контролом тима лекара који прате његово стање. Они ће у наредних неколико дана одлучити да ли ће и када бити оперисан, заправо, да ли ће му уградити пејсмејкер - каже наш извор упућен у ситуацију.

- Миле је мислио да се ради о обичном премору због бројних наступа и обавеза које је имао у претходном периоду. Прве тегобе осетио је крајем прошле недеље након прославе Мартиног рођендана, али није хтео одмах да иде код лекара, већ је сутрадан, када је схватио да болови постају све јачи, пристао да оде на преглед. Лекари су задовољни како његово срце и тело реагују на прописану терапију, али су му одржали лекацију да не може да живи животом младића када има 65 година. Миле се нада да неће бити потребна операција, али ће то одлучити конзилијум - каже наш извор.

Како бисмо се распитали за здравље певача, позвали смо Милета, али је његов мобилни телефон био искључен, због чега смо га позвали на број фиксног телефона.

- Миле је тренутно у болници, а код куће нам никога од Савића и Китића ко би могао да вам да коментар. Он је током викенда имао проблеме са срцем, због чега га је супруга одмах одвезла у болницу, а лекари су га оставили да би даље пратили његово стање. Још није имао операцију и не зна се да ли ће је имати. Стање му је тренутно стабилно и то је све што могу да вам кажем - рекао нам је мушкарац који се јавио на телефон и представио се као пријатељ породице.

Убрзо нам се на мобилни јавила и Марта.

- Миле је имао доста наступа и исцрпео се. Био му је висок притисак и осећао се веома лоше, па смо тражили медицинску помоћ. Нажалост, први пут у животу је морао да откаже наступе. Сада се опоравља и то је најбитније - каже Савићева.

(Ало)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

www

09.05.2017 10:46

Само мало да смањи сампоне и срце ради као сат.Хоце деда да буде бољи од младица.

ОДГОВОРИТЕ