Mile Kitić primljen u bolnicu

Pevača je sa visokim pritiskom i bolovima u grudima surpuga Marta Savić dovezla u dežurnu službu.

Zabava 09.05.2017 | 08:56
Mile Kitić primljen u bolnicu
Folk pevač Mile Kitić je tokom vikenda zbog srčanih problema hitno primljen u bolnicu. Tim lekara koji brine o pevačevom zdravlju ovih dana će doneti odluku da li će mu i kada biti ugrađen pejsmejker.

Kako saznaje „Alo!”, Kitić se požalio na bolove u predelu grudnog koša, zbog čega ga je uplašena supruga Marta Savić, takođe pevačica, odmah odvezla u bolnicu koja se nalazi u blizni njihovog doma na Zvezdari.

- Kada je stigao u bolnicu, lekari su konstatovali da ima enormno visok pritisak, dok su bolovi u grudima jasno govorili da se radi o srčanim problemima. Istog trenutka su mu urađene analize i on je zadržan u bolnici. Lekari su konstatovali premor srčanog mišića, zbog čega je sve vreme pod strogom kontrolom tima lekara koji prate njegovo stanje. Oni će u narednih nekoliko dana odlučiti da li će i kada biti operisan, zapravo, da li će mu ugraditi pejsmejker - kaže naš izvor upućen u situaciju.

- Mile je mislio da se radi o običnom premoru zbog brojnih nastupa i obaveza koje je imao u prethodnom periodu. Prve tegobe osetio je krajem prošle nedelje nakon proslave Martinog rođendana, ali nije hteo odmah da ide kod lekara, već je sutradan, kada je shvatio da bolovi postaju sve jači, pristao da ode na pregled. Lekari su zadovoljni kako njegovo srce i telo reaguju na propisanu terapiju, ali su mu održali lekaciju da ne može da živi životom mladića kada ima 65 godina. Mile se nada da neće biti potrebna operacija, ali će to odlučiti konzilijum - kaže naš izvor.

Kako bismo se raspitali za zdravlje pevača, pozvali smo Mileta, ali je njegov mobilni telefon bio isključen, zbog čega smo ga pozvali na broj fiksnog telefona.

- Mile je trenutno u bolnici, a kod kuće nam nikoga od Savića i Kitića ko bi mogao da vam da komentar. On je tokom vikenda imao probleme sa srcem, zbog čega ga je supruga odmah odvezla u bolnicu, a lekari su ga ostavili da bi dalje pratili njegovo stanje. Još nije imao operaciju i ne zna se da li će je imati. Stanje mu je trenutno stabilno i to je sve što mogu da vam kažem - rekao nam je muškarac koji se javio na telefon i predstavio se kao prijatelj porodice.

Ubrzo nam se na mobilni javila i Marta.

- Mile je imao dosta nastupa i iscrpeo se. Bio mu je visok pritisak i osećao se veoma loše, pa smo tražili medicinsku pomoć. Nažalost, prvi put u životu je morao da otkaže nastupe. Sada se oporavlja i to je najbitnije - kaže Savićeva.

(Alo)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

www

09.05.2017 10:46

Samo malo da smanji sampone i srce radi kao sat.Hoce deda da bude bolji od mladica.

ODGOVORITE