Озбиљно је - Бајерн звао Алексиса Санчеза!

И спремио огроман новац за Чилеанца! Време за растанак са Арсеналом?

Фудбал 09.05.2017 | 17:30
Озбиљно је - Бајерн звао Алексиса Санчеза!
Колосална разлика у ставовима. Арсен Венгер воли играче који размишљају само о победама чак и када изгубе. Алексис Санчез једноставно не воли да губи. И жели у тим у коме ће побеђивати, а Бајерн из Минхена пружио је руку спаса.

О интересовању Бавараца шушка се већ неко време, али све је било у домену гласина, али сада и острвски Телеграф и немачки Билд наводе да је Бајерн веома озбиљан кад је у питању Чилеанац.

Телеграф иде толико даље да износи и суму од 65.000.000 евра колико је наводно немачки гигант спремио за 28-годишњег нападача. До сада се помињала знатно мања, скоро дупло мања количина новца. Билд не излази са финансијским детаљима, али наводи да је су људи из Минхена већ обавили инцијалне преговоре са фудбалером. Тек да му ослушну пулс. Конкретнијих прича наводно ће бити на састанку наредне недеље.

Подсетимо, уговор Алексиса Санчеза са Арсеналом истиче на крају наредне сезоне, а ако до њеног почетка не буде било продужетка сарадње сва је прилика да ће га Тобждије пустити да иде за одређено обештећење како на крају не би остали празних џепова.

Медији су до сада писали да се за Санчеза распитују и Челси, Манчестер Сити, Пари Сен Жермен и Јувентус.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар