Ozbiljno je - Bajern zvao Aleksisa Sančeza!

I spremio ogroman novac za Čileanca! Vreme za rastanak sa Arsenalom?

Fudbal 09.05.2017 | 17:30
Ozbiljno je - Bajern zvao Aleksisa Sančeza!
Kolosalna razlika u stavovima. Arsen Venger voli igrače koji razmišljaju samo o pobedama čak i kada izgube. Aleksis Sančez jednostavno ne voli da gubi. I želi u tim u kome će pobeđivati, a Bajern iz Minhena pružio je ruku spasa.

O interesovanju Bavaraca šuška se već neko vreme, ali sve je bilo u domenu glasina, ali sada i ostrvski Telegraf i nemački Bild navode da je Bajern veoma ozbiljan kad je u pitanju Čileanac.

Telegraf ide toliko dalje da iznosi i sumu od 65.000.000 evra koliko je navodno nemački gigant spremio za 28-godišnjeg napadača. Do sada se pominjala znatno manja, skoro duplo manja količina novca. Bild ne izlazi sa finansijskim detaljima, ali navodi da je su ljudi iz Minhena već obavili incijalne pregovore sa fudbalerom. Tek da mu oslušnu puls. Konkretnijih priča navodno će biti na sastanku naredne nedelje.

Podsetimo, ugovor Aleksisa Sančeza sa Arsenalom ističe na kraju naredne sezone, a ako do njenog početka ne bude bilo produžetka saradnje sva je prilika da će ga Tobždije pustiti da ide za određeno obeštećenje kako na kraju ne bi ostali praznih džepova.

Mediji su do sada pisali da se za Sančeza raspituju i Čelsi, Mančester Siti, Pari Sen Žermen i Juventus.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar