Влада избјегава да одговори на питања

Низ трагичних догађаја обиљежио је дан иза нас.

Република Српска 07.05.2017 | 22:00
Влада избјегава да одговори на питања
Опозиција ће тражити смјену Владе. Влада избјегава да одговори на питања народних посланика. Може ли се кривично санкционисати злостављање на раду? Трагедија у Бијељини: Муж убио жену, па се објесио.

(БН телевизија)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Свакодневна појава у РС

07.05.2017 16:25

Злостављање на радном мјесту се мора кривицно гонити. Медјутим, ни инспектори, ни тузиоци, ни судије, не зеле то да раде. Сматрају да је то злостављање теско доказати. Могуце је злостављање од стране надредјеног али и злостављање од стране појединца који око себе формира групу. Предузеца треба цистити од таквих. И корупција је такодје злостављање оног коме су одузета радна права за рацун оних који су се увезали и на тај нацин остварују добре зараде а они који би требали бити на тим радним мјестима све то губе. Та врста злостављања је масовно присутна у јавним предузецима. У том слуцају нису само одредјени радници остецени него увијек и предузеце. Директори морају одговарати за остецивање дрзавних предузеца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Песимиста са разлогом

07.05.2017 20:20

Нема горег послодавца од Србина..! Та оцјена је настала у Београду почетком 20. вијека и између два рата. Управо у времену кад је Београд доживљавао велики препород, првредни, друштвени, социјални и сваки други просперитет. Како ли је сада тек овдје када од просперитета нема ни П, већ супротно томе, а Срби послодавци, предсједници, министри, начелници, директори, шефови, палири и пословође..??!!

ОДГОВОРИТЕ