Vlada izbjegava da odgovori na pitanja

Niz tragičnih događaja obilježio je dan iza nas.

Republika Srpska 07.05.2017 | 22:00
Vlada izbjegava da odgovori na pitanja
Opozicija će tražiti smjenu Vlade. Vlada izbjegava da odgovori na pitanja narodnih poslanika. Može li se krivično sankcionisati zlostavljanje na radu? Tragedija u Bijeljini: Muž ubio ženu, pa se objesio.

(BN televizija)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Svakodnevna pojava u RS

07.05.2017 16:25

Zlostavljanje na radnom mjestu se mora krivicno goniti. Medjutim, ni inspektori, ni tuzioci, ni sudije, ne zele to da rade. Smatraju da je to zlostavljanje tesko dokazati. Moguce je zlostavljanje od strane nadredjenog ali i zlostavljanje od strane pojedinca koji oko sebe formira grupu. Preduzeca treba cistiti od takvih. I korupcija je takodje zlostavljanje onog kome su oduzeta radna prava za racun onih koji su se uvezali i na taj nacin ostvaruju dobre zarade a oni koji bi trebali biti na tim radnim mjestima sve to gube. Ta vrsta zlostavljanja je masovno prisutna u javnim preduzecima. U tom slucaju nisu samo odredjeni radnici osteceni nego uvijek i preduzece. Direktori moraju odgovarati za ostecivanje drzavnih preduzeca.

ODGOVORITE
Name

Pesimista sa razlogom

07.05.2017 20:20

Nema goreg poslodavca od Srbina..! Ta ocjena je nastala u Beogradu početkom 20. vijeka i između dva rata. Upravo u vremenu kad je Beograd doživljavao veliki preporod, prvredni, društveni, socijalni i svaki drugi prosperitet. Kako li je sada tek ovdje kada od prosperiteta nema ni P, već suprotno tome, a Srbi poslodavci, predsjednici, ministri, načelnici, direktori, šefovi, paliri i poslovođe..??!!

ODGOVORITE