Рома неће, Интер хоће, Најнголан може!

Белгијанац ће у Милану добити оно што му у Риму не дају!

Фудбал 10.05.2017 | 18:30
Рома неће, Интер хоће, Најнголан може!
Одавно је познато да је Интер нациљао Раџу Најнголана као појачање. И док је играо за Каљари, Белгијанац је био жеља Неразура, био је на прагу потписа, али је Рома тада била бржа… Сада би жеље Интеру могле да се остваре јер се стварају предуслови за Најнголанов трансфера на стадион Ђузепе Меаца.

Довољно добар разлога да се трансфер оствари се зове - новац!

Иако је попуалрни Нинџа једна од најбољих играча Роме и представља срце везног реда, из финансијских разлога би могао да се пресели у Интер.

Рома ће бити принуђена да због финансијског фер-плеја прода неке од најбољих наредног лета како би средила књиге и обезбедила Монћију новац за појачања. Најноглан је један од капиталаца на којима би могла највише да заради. Помиње се сума од 35.000.000 евра за обештећење.

Трансфер би ишао у прилог и самом играчу иако је раније истицао да жели да остани у Роми. Међутим, римски клуб није спреман да га испоштује онако како је он замислио. Белгијанац има 29 година и жели да потпише богат уговор док је на врхунцу фомре. У Роми зарађује 3.000.000 евра годишње, уочи прошле сезоне му је била обећана ревизија уговора, али се то није десило. Најнголан тражи плату од 5.000.000 евра по сезони што Рома није спремна да му пружи. Али Интер јесте….

Неки контакти између Интерових људи и Најногланових менаџера су већ успостављени и Белгијанац је добио уверење да ће његови финансијски захтеви бити испуњени у Милану. Притисак на Рому или стварна жеља да се пресели у Интер?

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар