Roma neće, Inter hoće, Najngolan može!

Belgijanac će u Milanu dobiti ono što mu u Rimu ne daju!

Fudbal 10.05.2017 | 18:30
Roma neće, Inter hoće, Najngolan može!
Odavno je poznato da je Inter naciljao Radžu Najngolana kao pojačanje. I dok je igrao za Kaljari, Belgijanac je bio želja Nerazura, bio je na pragu potpisa, ali je Roma tada bila brža… Sada bi želje Interu mogle da se ostvare jer se stvaraju preduslovi za Najngolanov transfera na stadion Đuzepe Meaca.

Dovoljno dobar razloga da se transfer ostvari se zove - novac!

Iako je popualrni Nindža jedna od najboljih igrača Rome i predstavlja srce veznog reda, iz finansijskih razloga bi mogao da se preseli u Inter.

Roma će biti prinuđena da zbog finansijskog fer-pleja proda neke od najboljih narednog leta kako bi sredila knjige i obezbedila Monćiju novac za pojačanja. Najnoglan je jedan od kapitalaca na kojima bi mogla najviše da zaradi. Pominje se suma od 35.000.000 evra za obeštećenje.

Transfer bi išao u prilog i samom igraču iako je ranije isticao da želi da ostani u Romi. Međutim, rimski klub nije spreman da ga ispoštuje onako kako je on zamislio. Belgijanac ima 29 godina i želi da potpiše bogat ugovor dok je na vrhuncu fomre. U Romi zarađuje 3.000.000 evra godišnje, uoči prošle sezone mu je bila obećana revizija ugovora, ali se to nije desilo. Najngolan traži platu od 5.000.000 evra po sezoni što Roma nije spremna da mu pruži. Ali Inter jeste….

Neki kontakti između Interovih ljudi i Najnoglanovih menadžera su već uspostavljeni i Belgijanac je dobio uverenje da će njegovi finansijski zahtevi biti ispunjeni u Milanu. Pritisak na Romu ili stvarna želja da se preseli u Inter?

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar