Данас облачно вријеме са кишом

Облачно и свежије време са кишом у већини предела, уз највишу дневну температуру од 13 до 17 степени Целзијусових, преовладаваће данас у Републици Српској и ФБиХ.

Босна и Херцеговина 07.05.2017 | 10:33
Данас облачно вријеме са кишом
Јутрос је облачно са кишом у већини предела. На западу и северу су јаче падавине, поготово на западу Крајине, а у осталим пределима пада слабија киша, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Јутарња температура ваздуха је од осам до 14, у вишим пределима од пет степени Целзијусових. Највиша дневна температура ваздуха биће од 13 до 17, на југу до 20, а у вишим пределима око 10 степени Целзијусових.

Током дана биће свежије и облачно, на северу падавине слабе и накратко престају уз више сувог времена, а на југу и истоку умерена киша уз пљускове са грмљавином понегде.

Увече ће слаба киша падати у већини предела, а нешто јача на југоистоку.

Ветар ће бити слаб до умерен западни и северозападни, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура у 8 часова

Бјелашница један, Чајниче, Калиновик, Хан Пијесак, Гацко, Чемерно, Невесиње и Соколац осам, Мраковица девет, Мркоњић Град, Фоча, Шипово, Бугојно и Сарајево 10, Источно Сарајево, Крупа на Уни и Рудо 11, Брод, Рибник, Билећа, Нови Град, Вишеград, Мостар и Зеница 12, Приједор, Србац, Сребреница, Бањалука, Зворник и Тузла 13, Требиње, Бијељина и Добој 14, те Неум 16 степени Целзијусових.

(Агенције)

Коментари / 0

Оставите коментар